ocupanții Doresc da Mariupol la “Kadyrovites”/t.me/mariupolrada

Cecenii vor deveni “curatorul restaurării” condiționate a Mariupolului capturat.

Acest lucru este raportat de către consilier al primarului de Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Devine treptat parte clară a puzzle-ului, ceea ce ocupanții intenționează să facă cu Mariupol și care va fi condiționată “curator al restaurării.” Sursele noastre din anturajul lui Ivashchenko (șeful temporar al “administrației” ocupației, deputat al Consiliului Municipal din “OPZZH” – UNIAN) au raportat “patronajul” din Cecenia – datorită faptului că Mariupol s-a dovedit a fi prea neprietenos și naționalist. Prin urmare, pentru a intimida și a suprima rezistența, este planificat să dăm orașul “Kadyrovites”. Cu portul și dreptul de jaf”, scrie el. 

Citește și:  Primarul din Mariupol a cerut locuitorilor să nu se întoarcă în oraș și să nu creadă promisiunile ocupanților Primarul din Mariupol a cerut locuitorilor să nu se întoarcă în oraș și să nu creadă promisiunile ocupanților  ocupanții, sub masca naționalizării, își însușesc proprietatea Ucrainenilor din Mariupol Ocupanții, sub pretextul “naționalizării”, își însușesc proprietatea Ucrainenilor din Mariupol  soția apărătorului Azovstal: Mariupol este Alep, nu a existat așa ceva în Europa după 1945 Soția apărătorului “Azovstal”: Mariupol este Alep, nu a existat așa ceva în Europa după 1945

Andryushchenko raportează că informațiile au fost deja confirmate parțial-politicienii ceceni s-au întâlnit deja cu ocupanții orașului.

“Astăzi, pentru prima dată, a avut loc o întâlnire de lucru la Mariupol cu participarea administrației ocupației, adjunct al Dumei de Stat a Federației Ruse Dmitry Sablin (curator al ocupației Mariupol din 2014) cu Adam Delimkhanov și Ahmed Dolgaev, care fac parte în esență din puterea politică a Ceceniei. Am discutat despre planurile pentru “restaurarea Mariupolului”, spune consilierul primarului.

În același timp, Andryushchenko constată că “Kadyrovites” s-au comportat ca proprietarii și mai degrabă efectuate un inventar a ceea ce a fost lăsat decât discutat “planuri de restaurare”. 

După cum a scris UNIAN, Mariupol are o rată atipică de mortalitate ridicată în rândul persoanelor de vârstă mijlocie, iar motivul nu este doar decojirea.

Anterior, fostul comandant al “Azov” a spus că, pe lângă modul diplomatic de a efectua deblocarea lui Mariupol, apărătorii ucraineni lucrează la pregătirea unui plan militar. Această lucrare se desfășoară cu conducerea supremă a Forțelor Armate din Ucraina. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.