invadatorii după cochilii de fosfor au tras în regiunea Sumy din mortare/foto Muzeul Național al Forțelor Aeriene ale SUAInvadatorii au tras mortare în regiunea Sumy după cochilii de fosfor/foto Muzeul Național al Forțelor Aeriene ale SUA

Invadatorii ruși, după ce au folosit cochilii de fosfor împotriva locuitorilor din regiunea Sumy, au efectuat un atac masiv de mortar asupra comunității Seredino-Budskaya seara.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către șeful administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky.

“După 20 de ore, rușii au deschis focul de mortar asupra comunității Seredino-Budskaya. Aproximativ 20 de explozii. Informațiile despre victime și distrugere sunt clarificate”, a scris el.

Citește și:  Marea Britanie este gata să ajute Ucraina cu deminarea coastei Mării Negre și exportul de cereale Marea Britanie este gata să ajute Ucraina cu deminare de pe coasta Mării Negre și exportul de cereale Putin, Mishustin, Lavrov: Venediktova a explicat de ce nu există cazuri împotriva vârfului Federației Ruse Putin, Mishustin, Lavrov: Venediktova a explicat de ce nu există cazuri împotriva “vârfului” Federației Ruse

Zhivitsky a mai spus că, ca urmare a bombardării artileriei comunității de tineret, când au fost folosite bombe cu fosfor, un copil a fost rănit.

“La aproximativ 17 ore de pe teritoriul Rusiei, inamicul a tras asupra comunității de tineri de la “Grads”, 30 de sosiri. Au folosit arme interzise-cochilii de fosfor. Un copil a fost rănit și spitalizat”, a spus el, adăugând că a fost avariată și o dependință.

Înainte de aceasta, Zhivitsky a observat că, în jurul orei 14.00, inamicul a lansat o dronă din partea sa, care a aruncat explozivi pe teritoriul Comunității Krasnopol.

nu există victime și distrugeri.

Citește și:  Casa Albă a estimat probabilitatea unor noi livrări de MLRS HIMARS pentru Ucraina Casa Albă a evaluat probabilitatea de noi livrări de MLRS HIMARS pentru Ucraina  parașutiștii din Lviv au doborât un elicopter inamic pentru 16 milioane de dolari (video) Parașutiștii din Lviv au doborât un elicopter inamic pentru 16 milioane de dolari (video)

După cum a raportat UNIAN, mai devreme Zhivitsky a lansat un videoclip dintr-unul din satele comunității Yunakov, menționând că rușii au tras la așezare de la Grads, folosind cochilii de fosfor. În același timp, el a subliniat că cojile cu fosfor sunt interzise în desfășurarea războiului.

în acel moment, informațiile despre victime și distrugeri erau clarificate

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.