A fost depozitată în depozitele din regiunea Rostov și a trebuit să fie distrusă/fotografie gur.gov.ua muniția a fost depozitată în depozite din zonele Rostov și ar fi trebuit distrusă/foto gur.gov.ua

Invadatorii ruși exploatează Regiunea Kherson cu muniție fabricată în anii 50 ai secolului trecut.

Acest lucru a fost raportat de către Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Ca urmare a contraofensivei reușite a apărătorilor Ucrainei în direcția Herson, ocupanții au pierdut o parte din teritoriile ocupate temporar și au suferit pierderi de forță de muncă și echipamente. Încercând să oprească soldații ucraineni, invadatorii ruși ridică urgent linii suplimentare de apărare, exploatează teritoriul și creează bariere inginerești. Recent, un convoi de camioane militare rusești cu mine Sovietice fabricate în anii 50 ai secolului trecut a ajuns în regiunea ocupată Herson”, se spune în raport.

După cum sa menționat în informații, muniția a fost depozitată în depozite din regiunea Rostov și a fost pregătită pentru distrugere.

“După ce a alocat fonduri pentru eliminare, comanda rusă a transferat încărcătura periculoasă către unitățile avansate ale invadatorilor pentru poziții defensive miniere. Când au încercat să instaleze câmpuri minate pe Muniții vechi, mai mulți sapatori ocupanți din grupul tactic al batalionului din a 7-A bază militară a 49-A au fost deja aruncați în aerarmata combinată de arme a districtului militar sudic (v/h 09332) al forțelor de ocupație rusești. Cu poliția militară și ofițerii FSB care lucrau la locurile de bombardament, comanda BTG a fost de acord că va fi clasificată drept accident. Familiile geniștilor nu vor primi plăți pentru moartea rudelor ocupanților”, a menționat GUR.

După cum a raportat UNIAN, mai devreme consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a spus că Forțele Armate ale Ucrainei sunt deja sub ocupanții ruși capturați Kherson. Zgomotul luptelor se aude în centrul regional.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.