REUTERS foto

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, militarii ruși refuză masiv”călătorii de afaceri în Ucraina.”

Acest lucru este menționat într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Sediului Central.

“A optsprezecea zi a opoziției eroice a poporului ucrainean față de invazia militară rusă se apropie de sfârșit. Forțele de ocupație Ruse își continuă operațiunea ofensivă împotriva statului nostru. Ei încearcă să obțină un punct de sprijin în pozițiile capturate și să mențină ritmul ofensivei în anumite direcții”, se arată în raport.

Deci, potrivit datelor lor, pentru a construi grupuri în zonele operaționale Polessky, Tavrichesky și Yuzhnobug, inamicul formează și mută rezerve strategice la granițele noastre.

“Se înregistrează cazuri de refuz în masă al militarilor ruși din” călătorii de afaceri în Ucraina “pentru a participa la ostilități, în ciuda promisiunilor de acordare a statutului de” veteran de război”, indemnizații zilnice suplimentare și un salariu oficial crescut”, notează Statul Major General.reamintim că Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina, de asemenea, solicită să nu dezvăluie informații cu privire la asistența din partea țărilor partenere.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.