probabil, epidemia de coronavirus din Rusia, în ciuda declarațiilor oficiale, continuă să câștige impuls/foto t.me/mariupolrada

Invadatorii ruși au scos din Mariupol unele dintre ventilatoarele supraviețuitoare, care sunt extrem de necesare în tratamentul pacienților grav bolnavi cu infecție cu coronavirus.

Acest lucru este raportat de Consiliul Municipal Mariupol în canalul său Telegram cu referire la rezidenții Mariupol care se află încă în orașul blocat.

“Timp de 8 ani am dezvoltat sistematic fiecare sferă de Mariupol. O atenție deosebită a fost acordată Direcției Medicale. Dar nu numai că armata rusă a distrus orașul nostru și a ucis peste 20 de mii de locuitori din Mariupol, așa că au început să fure și ceea ce a supraviețuit. Aceasta este jafuri și o crimă de război”, a declarat primarul din Mariupol Vadim Boychenko.

după cum sa menționat, este probabil ca epidemia de coronavirus din Rusia, în ciuda declarațiilor oficiale, să continue să câștige impuls.

“De aceea, rashisti fură echipamente medicale din orașele ucrainene care și-au furnizat spitalele cu tot ce au nevoie în avans, inclusiv ventilatoare. Numai în spitalele Mariupol erau 60 de ventilatoare. Acum este acest echipament pe care ocupanții ruși îl iau pe teritoriul lor. În loc să-și dezvolte medicina, Rusia îi jefuiește pe alții”, a spus Consiliul Municipal.

După cum a raportat UNIAN, mai devreme Comisarul Radei Supreme a Ucrainei pentru Drepturile Omului Lyudmila Denisova a spus cum în Mariupol ocupanții ruși prin tranzacții financiare frauduloase iau bani de la oameni și atrag datele personale.

Și potrivit primarului Vadim Boychenko, rușii au creat patru tabere de filtrare pentru locuitorii din Mariupol, care sunt deportați în Rusia și supun populația civilă la diverse torturi. În special, ei sunt forțați să rupă tatuajele cu pietre.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.