rezidenții Mariupol sunt atrași de lucrări umilitoare/fotografie de Pyotr Andryushchenko

Forțele de ocupație atrag locuitorii locali din Mariupol la o muncă umilitoare.

Acest lucru a fost anunțat la un briefing de către primarul de Mariupol Vadim Boychenko.

“Există informații că locuitorii noștri din Mariupol sunt implicați în muncă umilitoare – pentru a demonta molozul, pentru a îngropa locuitorii uciși din Mariupol”, a spus Boychenko.

Potrivit acestuia, se apropie o schimbare a condițiilor meteorologice, iar Mariupol se confruntă cu o mare problemă infecțioasă. Prin urmare, ocupanții atrag locuitorii locali la aceste locuri de muncă umilitoare, care sunt forțați să o facă pentru mâncare.

“Acesta este un genocid al poporului ucrainean. Au ucis 20 de mii din populația locală. Și pentru a înțelege, Hitler în timpul celui de-al doilea război mondial, în cei doi ani de ocupație a lui Mariupol, a ucis 10 mii din populația locală. Și Putin a ucis 20 de mii de oameni în două luni. Prin urmare, el l-a depășit deja pe Hitler”, a adăugat primarul.

Citește și:  două femei civile au fost ucise într-un atac aerian pe Azovstal Ca urmare a unui atac aerian asupra Azovstal, două femei civile au fost ucise  ocupanții au început să asalteze Azovstal în Mariupol (video) Ocupanții au început să ia cu asalt “Azovstal” în Mariupol (video) în Mariupol, ocupanții au început să naționalizeze case particulare în Mariupol, ocupanții au început să “naționalizeze” case particulare

evacuarea din Mariupol

După cum a raportat UNIAN, duminică, 1 mai, a început evacuarea civililor care se aflau în adăpostul întreprinderii Azovstal din Mariupol. Primul grup de aproximativ 100 de persoane a plecat pe teritoriul controlat. Pe 2 mai, au ajuns la Zaporozhye.

În dimineața zilei de 2 mai, Al doilea val de evacuare a început în Mariupol. Primăria Mariupol a adăugat că există, de asemenea, un acord preliminar privind aderarea, aderarea oamenilor la Mangush, la Berdyansk și aderarea coloanelor din propriul transport.

Potrivit primarului din Mariupol Vadim Boychenko, peste 100 de persoane au fost deja scoase din adăposturile pentru bombe situate pe teritoriul Azovstal.

Trebuie remarcat faptul că peste 30 de mii de locuitori din Mariupol au fost deportați forțat în Federația rusă de către ocupanți. Invadatorii ruși nu primesc sprijin din partea populației și apoi recurg la un truc: sub pretextul evacuării oamenilor în teritoriile controlate de Ucraina, îi duc în tabere de filtrare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.