rușii continuă să ascundă pierderile armatei lor/fotografie ua.depositphotos.com Rușii continuă să ascundă pierderile armatei lor/fotografie ua.depositphotos.com

Invadatorii ruși încearcă să ascundă pierderile după o lovitură de rachete a Forțelor Armate ale Ucrainei în orașul Khrustalny (fostul Krasny Luch), Regiunea Luhansk.

Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina raportează acest lucru pe rețeaua socială Facebook.

“În orașul Khrustalny, pe teritoriul ocupat temporar din Regiunea Luhansk, o unitate a Trupelor de ocupație a fost staționată la Hotelul Krasny Luch. Dar după înfrângerea focului la locul de desfășurare, inamicul nu a publicat informații despre pierderi. Dar a fost efectuat un set de măsuri menite să ascundă moartea și rănirea militarilor lor”, se arată în raport.

Astfel, majoritatea răniților au fost trimiși imediat la un spital militar din Rostov-on-Don în vehicule civile.

Citește și:  ocupanții și-au aruncat accidental propriul tren cu echipament, ascunzându - se de HIMARS-intelligence Ocupanții și-au aruncat accidental propriul tren cu echipament, ascunzându – se de HIMARS-intelligence APU poate apela încă o jumătate de milion de oameni în față-cam la prânz APU poate apela încă o jumătate de milion de oameni în față-OK “Pivden” a dezvăluit partea inversă a celei de-a doua armate a lumii (video) a dezvăluit partea inversă a “celei de-a doua armate a lumii” (video)

“După distrugerea tuturor urmelor grevei efective a Forțelor Armate din Ucraina, inamicul a început în mod activ să răspândească dezinformarea în mass-media, Internet și mesageri care se presupune că toți ocupanții au avut timp să părăsească hotelul în avans și niciunul dintre ei nu a fost rănit”, se spune în raport.reamintim că atacul asupra hotelului din Orașul Crystal, unde locuiau ocupanții, a devenit cunoscut pe 24 iulie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *