Statul Major General a spus despre situația din sud/REUTERSStatul Major General a spus despre situația din sud/REUTERS

în direcția Bug-ului de Sud, ocupanții se concentrează pe menținerea pozițiilor și prevenirea ofensivei armatei ucrainene.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 6:00.

“În direcția Bugului sudic, inamicul își concentrează eforturile pe menținerea frontierelor ocupate și prevenirea ofensivei unităților forțelor de apărare din Ucraina”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că, pentru a limita acțiunile trupelor ucrainene, inamicul a tras din artileria barilului în zonele așezărilor din Valea stepei, Lupareve, Novaya Zarya, Novogrigorovka, Lyubomirovka, Osokorovka, Olgino, Bolshaya Kostromka, carieră, Ternovka, Polyana, Kiselevka, Pervomaiske, șevcenko, Posad-Pokrovskoye, Ukrainka și Pribuzhskoye.

Ocupanții au efectuat, de asemenea, atacuri aeriene lângă Zarechny.

“În apele Mării Negre și Azov, inamicul continuă să dețină un transportator de rachete de croazieră pe mare de tip calibru, pregătit pentru lovituri de rachete asupra obiectelor de pe teritoriul Ucrainei”, se spune în rezumat.

Statul Major a subliniat că aviația ucraineană și unitățile de rachete și artilerie continuă să tragă asupra depozitelor de muniții, acumulărilor de forță de muncă și echipamentelor militare ale ocupanților ruși.

Citește și:  explozii puternice au tunat în Nikolaev Explozii puternice au tunat în Nikolaev Putin intenționează probabil să anexeze regiunea Kharkiv-analiștii ISW Putin, probabil, intenționează să anexeze regiunea Kharkiv-analiștii ISWISW: trupele rusești încearcă să dețină poziții în sudul Ucrainei, nu se vorbește despre o ofensivă ISW: trupele rusești încearcă să dețină poziții în sudul Ucrainei, nu se vorbește despre o ofensivă atacurile aeriene rusești din Belarus vor continua: analiștii privind amenințările viitoare Atacurile aeriene ale Rusiei din Belarus vor continua: analiștii privind amenințările viitoare gest de bunăvoință: APU a capturat o mulțime de echipamente capturate ale ocupanților din sudul Ucrainei “gest de bunăvoință”: APU a capturat o mulțime de echipamente capturate ale ocupanților din sudul Ucrainei

După cum a raportat UNIAN, mai devreme aceste date ale Statului Major General au fost confirmate de analiștii ISW. Conform observațiilor lor, trupele rusești încearcă să dețină poziții în direcția sudică, nu au comis acțiuni ofensive.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.