rușii Repară aerodromul din Melitopol/foto ua.depositphotos.com Rușii repara aerodromul din Melitopol/fotografie ua.depositphotos.com ocupanții încearcă să restaureze aerodromul din Melitopol.

Acest lucru este raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Raportul spune că ocupanții din Melitopol încearcă să restabilească pista aerodromului la fosta locație a Brigăzii 25 de aviație de Transport. “În acest scop, capacitățile fabricii de producție de beton Monolit Plus au fost parțial restaurate. Cu toate acestea, o reparație și o funcționare deplină a pistei în viitorul apropiat este puțin probabilă. La urma urmei, din punct de vedere tehnologic, este nevoie de 21-28 de zile pentru ca o astfel de muncă să câștige puterea necesară și să poată rezista încărcăturii aeronavelor și a altor echipamente fără pierderea proprietăților”, notează GUR MOU.

De asemenea, se remarcă faptul că inamicul intenționează să utilizeze capacitatea fabricii de beton pentru a consolida liniile de apărare prin crearea de puncte de tragere pe termen lung pe o bază de fier-beton.

Citește și:  RPD intenționează să organizeze un pseudo-referendum pentru aderarea la Federația Rusă cu un rezultat de 70% “DNR” intenționează să organizeze un pseudo-referendum pentru aderarea la Federația Rusă cu un rezultat de 70%  Herson OVA a spus că APU se apropie de momentul eliberării regiunii Herson OVA a spus că APU se apropie de momentul eliberării regiunii Rusia cere isteric negocieri, realizarea înfrângerii a venit - Piontkovsky Rusia cere isteric negocieri , realizarea înfrângerii a venit-Piontkovsky  fără furnizarea de sisteme de apărare aeriană occidentale, nu se poate vorbi despre o contraofensivă puternică-Badrak Fără furnizarea de sisteme de apărare aeriană Occidentală, nu se poate vorbi despre o contraofensivă puternică-Badrak ucrainenii așteaptă în curând vești foarte bune din sud-consilier al ministrului de Interne ucrainenii așteaptă în curând vești foarte bune din sud – consilier al ministrului de Interne

După cum a raportat UNIAN, în Melitopol, ocupanții se pregătesc să efectueze operațiuni militare. De exemplu, autoproclamatul “șef” al Departamentului de sănătate a convocat o întâlnire și a instruit instituțiile medicale să pregătească o aprovizionare cu alimente, apă și să sigileze ferestrele.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *