ocupanții sapă activ în/REUTERS photo

Ocupanții nu au refuzat să continue acțiunile active față de Kiev.

Acest lucru a fost declarat de către președintele administrației militare regionale Kiev Alexander Pavlyuk pe aer de informații Teleton.

El a menționat că ” ostilitățile active continuă în regiune, inamicul se îndreaptă spre apărarea frontierelor, sapă activ, ia măsuri de-a lungul rutelor logistice pentru a umple muniția, dar nu a refuzat să continue acțiunile active către Kiev.”

“Inamicul studiază, studiem și lovim, distrugem coloane, distrugem sedii, baze, depozite – o fază activă este în curs”, a spus Pavlyuk.

El a adăugat că situația este controlată, nu există nici o agravare ca atare.

Vorbind despre Bucha, Irpen, Gostomel, șeful OVA de la Kiev a menționat că situația “nu s-a schimbat încă, inamicul se îndreaptă activ spre apărare, săpând, împiedicând trupele noastre să dezvolte acțiuni ofensive cât mai mult posibil.”

Pavlyuk a subliniat faptul că inamicul continuă să coajă așezările noastre. Potrivit lui, doar ieri 21 de clădiri ale direcției sociale au fost distruse și deteriorate. Inamicul trage la întâmplare în zonele populate, învingând populația locală cât mai mult posibil pentru a intimida, a face oamenii să se teamă, a adăugat Pavlyuk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.