ocupanții țin oameni ostatici/REUTERS foto ocupanții țin oameni ostatici/REUTERS foto

Invadatorii ruși nu lasă oamenii să iasă din stafidele ocupate din regiunea Harkov.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, Maxim Strelnik, șeful departamentului Consiliului Municipal Izyum, a anunțat acest lucru pe Teleton.

“Luptele acerbe continuă în direcția Izyum, iar ocupanții ruși, fără succes acolo, încep să comită provocări, fără a lăsa civilii să iasă din orașul ocupat. Ocupanții țin ostatici oameni, folosindu-i ca scut uman”, a spus Strelnik.

Potrivit acestuia, acum nu există coridoare verzi pentru evacuarea din oraș. Autoritățile, împreună cu voluntarii, fac totul pentru a ajuta oamenii să iasă din oraș, dar doar câțiva reușesc să plece.

Citește și:  publicistul rus a explicat cum se va dovedi eliberarea lui Kherson pentru Putin Publicistul rus a explicat ce va însemna eliberarea lui Kherson pentru Putin  APU a distrus aproape complet elita forțelor armate ale Federației Ruse, a fost pregătită pentru confruntarea cu NATO APU a distrus aproape complet” elita ” forțelor armate ale Federației Ruse, a fost pregătită pentru confruntarea cu NATO expert militar a explicat importanța grevelor APU pe insula Zmeiny expert militar a explicat importanța grevelor APU pe insula Zmeiny

anterior, UNIAN a raportat deja că informațiile au aflat ce ocupanții obligă medicii ucraineni să facă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.