Rusia nu este încă pregătită să pună capăt războiului din Ucraina-informații/foto facebook.com/mod.mil.rus Rusia nu este încă pregătită să pună capăt războiului din Ucraina – informații/foto facebook.com/mod.mil.rus

Ocupanții ruși sunt încă hotărâți să continue războiul din Ucraina. În același timp, generalii țării ocupante au început o confruntare ascunsă din cauza eșecurilor “operațiunii speciale”.

Acest lucru este raportat de către Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Pentru a” compensa ” pierderile pe care Federația Rusă le ascunde cu sârguință, absolvenții colegiilor vor fi trimiși la război.

Acum nu există semne ale intențiilor Kremlinului de a pune capăt războiului din Ucraina în viitorul apropiat. Dar încercările de a realiza așa-numita “mobilizare ascunsă” continuă. Se desfășoară o campanie de propagandă activă, precum și trimiterea absolvenților și cadeților școlilor militare în zona de luptă. În mod similar, compoziția unităților amfibii care au suferit pierderi semnificative în față este completată. În special, de la lansarea programată pentru 25 iunie a școlii Superioare de comandă aeriană Ryazan numită după Margelov “majoritatea absolvenților sunt planificate să fie trimise imediat în zonele operaționale de pe teritoriul Ucrainei”, se spune în raport.

Rusia a atras aproape în războiul împotriva Ucrainei45% din numărul de vehicule ale echipelor logistice (2600 din 6000). Partea care rămâne este căutată pentru a fi păstrată pentru sprijin logistic în caz de alte situații de urgență. Acum, ocupanții încearcă să alimenteze flota de autovehicule în detrimentul mașinilor furate în Ucraina.

De asemenea, serviciul de informații a raportat despre desfășurarea procesului de împărțire a puterii între generalii Statului Major rus. 

“Blocarea” operațiunii militare speciale”a devenit un catalizator pentru consolidarea confruntării ascunse în cadrul generalilor ruși. În special, în Statul Major General. Divergența și concurența ascunsă între grupurile din Statul Major General au existat cu mult înainte de izbucnirea războiului. Dar eșecurile recente și încercările altor centre de putere din establishmentul rus de a pune întreaga responsabilitate pentru eșecuri asupra armatei au dus la o escaladare accentuată a confruntării”, a menționat serviciul de informații.

După cum a raportat UNIAN, comunitatea de informații din SUA consideră că războiul președintelui rus Vladimir Putin în Ucraina va deveni probabil “mai imprevizibil și escaladat” în următoarele luni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *