provocări de Paște în Ucraina/REUTERS photoProvocări de Paște în Ucraina/foto de REUTERS

Invadatorii ruși pregătesc cel mai probabil o nouă provocare în noaptea de Paște – bombardarea Bisericilor Ortodoxe. Acest lucru ar trebui să se întâmple în 5 domenii.

Acest lucru a fost raportat în Centrul pentru combaterea dezinformării în cadrul NSDC din Ucraina.

În special, mai multe mass-media de propagandă au răspândit o publicație despre “pregătirea bombardamentelor”. Ei spun: “mai mult de 70 de grupuri mobile au fost formate din naționaliști în mașini care vor trage mortiere la bisericile ortodoxe în noaptea de Paște, apoi vor da vina pe armata rusă pentru acest lucru.”

În același timp, propagandiștii oferă o listă specifică a domeniilor în care acest “se poate întâmpla”:

În regiuni există o mare probabilitate a activităților grupurilor de sabotaj și recunoaștere ale inamicului. Acest lucru este raportat și de Ministerul rus al Apărării, care susține că Kievul pregătește “provocări teribile sofisticate” cu numeroase victime.

Centrul pentru combaterea dezinformării i-a îndemnat pe ucraineni să fie foarte atenți și cât mai atenți.

Anterior, s-a raportat că ocupanții din Duminica Floriilor au tras la Catedrala Sfântul Hristos-Nașterea Domnului din Severodonetsk.”ocupanților le place să concureze cu Dumnezeu, aproximativ 10 clădiri religioase au fost deja avariate în Regiunea Luhansk ca urmare a bombardamentelor”, a remarcat președintele Administrației Regionale de Stat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.