rezultatele bombardării ocupanților în regiunea Mykolaiv/fotografie Telegramă, Kirill Timoșenkorezultatele bombardării ocupanților în regiunea Mykolaiv/fotografie Telegramă, Kirill Timoșenko

În dimineața zilei de 13 iulie, trupele de ocupație au provocat 28 de greve cu MLRS în diferite așezări din regiunea Mykolaiv. Rușii au efectuat, de asemenea, bombardamente în districtul Vitovsky. Conform datelor preliminare, cinci civili au fost uciși.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful adjunct al op Kirill Timoșenko în telegramă.

Potrivit acestuia, clădirile rezidențiale și un spital au fost avariate ca urmare a bombardamentelor.

 28 de lovituri au fost provocate lui Nikolayevshchina/screenshot28 lovituri au fost provocate pe Nikolayevshchina/screenshot

Șeful Nikolaev Ova Vitaly Kim a menționat că în noaptea de 13 iulie, ocupanții au tras în vecinătatea satului Novoaleksandrovka din Ingul hromada.

“Aproximativ la ora 04: 30, pe 13 iulie, satul Shirokoye din comunitatea Shirokovskaya a fost bombardat. Bombardamentul a fost în principal în afara așezării”, a adăugat el.Kim a precizat că nu au existat victime în urma acestor atacuri.

“Tot dimineața, pe 13 iulie, aproximativ la ora 05:03, satul Bereznegovatoye a fost decojit. Loviturile au fost pe spital, clădiri rezidențiale și în afara așezării. Nu există informații despre victime. Informațiile despre deteriorarea clădirilor rezidențiale sunt clarificate”, a scris el.

 Kim a spus despre rezultatele decojirii în regiunea Mykolaiv/screenshot Kim a povestit despre rezultatele bombardamentului din regiunea Mykolaiv/screenshot

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că dușmanii au tras asupra Mykolaiv pe 12 iulie, după bombardament, 24 de cratere din rachete au fost găsite în oraș. În urma noului bombardament, 12 persoane au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.