fotografie UNIAN

Ocupanții ruși răpesc liderii mișcării de rezistență ucrainene.

Acest lucru este raportat de Centrul pentru combaterea dezinformării din cadrul NSDC.

“Începând cu 11 martie, trupele rusești folosesc tactici inerente numai teroriștilor: răpesc liderii mișcării de rezistență ucrainene”, se spune în raport.

În acest timp, Evgheni Matveev, Primarul din Dneprorudnoye, Ivan Fedorov, Primarul din Melitopol, Serghei Prima, Președintele Consiliului Raional Melitopol, Olga Gaimusova, coorganizatorul mitingurilor pro-ucrainene din Melitopol și Leila Ibragimova, deputat al Consiliului Regional Zaporozhye, au fost răpiți.

“Toți acești oameni sunt uniți de un singur lucru – loialitatea față de Ucraina. Ei au refuzat să coopereze cu inamicul, ceea ce i-a risipit în cele din urmă speranțele pentru o “întâlnire cu flori”, a adăugat Centrul.

se remarcă faptul că următorul pas al inamicului este să-și atribuie păpușile în locuri “vacante”.

“Cu toate acestea, acoliții agresorului se vor confrunta doar cu răspunderea penală pentru trădare. Recurgând la teroare în teritoriile ocupate, agresorul încearcă să spargă spiritul oamenilor și să-i convingă la o existență supusă. Cu toate acestea, Melitopol a arătat că spiritul ucrainenilor este indestructibil”, a menționat Ministerul.

Reamintim, potrivit Statului Major General, încercările ocupanților ruși de a profita de Mariupol rămân nereușite – orașul deține încă eroic apărarea.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.