ocupanții au comis atrocități în regiunea Kiev /foto Unian, Serghei Revaocupanții au comis atrocități în regiunea Kiev/foto Unian, Serghei Reva

În timpul ocupației regiunii Kiev, invadatorii ruși au răpit și au transportat cu forța civili pe teritoriul Belarusului.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Direcției Principale a Poliției Naționale din regiunea Kiev Andrey Nebytov în aerul teletonului Informațional.

“În timpul investigării procedurilor penale legate de crimele de război, am constatat că o mulțime de oameni au fost duși cu forța pe teritoriul Belarusului, creând condiții de viață foarte dificile acolo. O mulțime de oameni sunt acum ținute pe teritoriul Belarusului și al Federației Ruse. Avem martori și interogatorii relevante, așa că sperăm că acești oameni vor lua legătura dacă este posibil și se vor raporta”, a spus Nebytov.

Potrivit acestuia, căutarea persoanelor care au dispărut în timpul luptelor este încă în desfășurare. Ele pot fi în viață și în captivitate.

“Până în prezent, nu am găsit cadavrele a aproximativ 300 de persoane care au dispărut undeva în timpul luptelor din regiunea Kiev. Alte 216 cadavre rămân neidentificate, dar a fost efectuată procedura adecvată pentru prelevarea de probe ADN și sper că, datorită cooperării cu rudele, vom identifica majoritatea persoanelor”, a declarat șeful Departamentului de Stat al Poliției Naționale.

Citește și:  tortura și uciderea unui soldat ucrainean: InformNapalm a clarificat datele despre un posibil călău (foto) Tortura și uciderea unui soldat ucrainean: InformNapalm a clarificat datele despre un posibil călău (foto) cum Irpen revine la viață după agresiunea rusă (raport foto) Cum Irpen revine la viață după agresiunea rusă (raport foto) ocupantul captiv și-a pierdut cunoștința din vizionarea videoclipului torturii soldatului-jurnalist ucrainean ocupantul captiv și-a pierdut cunoștința din vizionarea videoclipului cu tortura unui războinic-jurnalist ucrainean

El a menționat că cadavrele civililor torturați de ocupanții ruși continuă să fie găsite în regiune.

“Astăzi, din păcate, avem deja cadavrele a 1.348 de civili care au murit ca urmare a agresiunii Federației Ruse. Mormintele Grave, inclusiv mormintele comune, unde erau morminte comune de oameni și toate cu urme de tortură, nu sunt cazuri izolate când găsim morminte în poziții în care erau staționate trupe rusești”, a spus Nebytov.

El a dat detalii despre ultimul mormânt comun descoperit, unde au fost găsite cadavrele civililor, care nu aveau nimic de-a face cu apărarea teritoriului sau cu orice unități militare.

“Au fost găsite cadavrele a șapte bărbați. Toți au fost împușcați în cap, dar înainte de aceasta au fost împușcați în genunchi, într-una sau în ambele. Unul avea mâinile legate. Acest lucru sugerează că armata rusă a batjocorit și torturat poporul nostru, încercând să obțină informații de la ei”, a adăugat Nebytov.

După cum a raportat UNIAN, la 17 iulie, 1.346 de cadavre de civili uciși au fost găsite în regiunea Kiev.

astăzi, la 31 iulie, poliția a găsit cadavrul unui civil torturat de ruși în regiunea Kiev. Decedatul a fost găsit într-o centură de pădure din apropierea satului Novoye Zalesye, Districtul Buchansky.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.