inamicul nu a efectuat acțiuni active în direcția Kharkiv în timpul zilei/foto ArmiyInformÎn direcția Kharkiv, inamicul nu a efectuat acțiuni active în timpul zilei/foto ArmyInform

în Kupyansk, ocupanții restaurează infrastructura feroviară. Deci, Rashiștii încearcă să accelereze transferul trupelor lor. 

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Situația din direcția Slobozhansky rămâne tensionată. Ocupanții nu opresc bombardarea.

“În direcția Slobozhansky, inamicul efectuează bombardarea sistematică a artileriei pozițiilor trupelor noastre. Pentru a spori eficiența transferului de trupe și mărfuri, se iau măsuri pentru restabilirea infrastructurii feroviare în zona așezării Kupyansk”, a raportat Statul Major General.

Informațiile operaționale vorbesc, de asemenea, despre situația din direcția Kharkiv. În timpul zilei, inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă acolo. Ocupanții au întărit regimul polițienesc și administrativ în teritoriile ocupate temporar.

Citește și:  soldații ucraineni au aterizat automat o dronă modernă a Federației Ruse (foto) Soldații ucraineni au “aterizat” o dronă modernă a Federației Ruse cu o mitralieră(foto)  armata ucraineană a distrus patru rachete inamice pe cer peste regiunea Jitomir Armata ucraineană a distrus patru rachete inamice pe cer peste regiunea Jitomir marinarii au fost abandonați: tatăl marinarului care a murit pe crucișătorul Moscova a acuzat autoritățile ruse de crimă “marinarii au fost abandonați”: tatăl decedatului pe crucișătorul “Moscova”, marinarul a acuzat autoritățile ruse de crimă

Mai devreme, UNIAN raportase deja că ocupanții duc cu forța locuitorii din Kupyansk în Rusia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.