invadatorii au bombardat Slavyansk /foto Vadim LyakhOcupanții decojite Slavyansk/fotografie Vadim Lyakh

Invadatorii ruși au lovit Slavyansk, regiunea Donetsk. Ca urmare a bombardării de către ruși, casele private au fost avariate, iar oamenii rămân sub dărâmături.

Acest lucru a fost spus de primarul orașului Vadim Lyakh.

“Din păcate, Slavyansk a fost bombardat din nou. Au fost patru explozii. Casele Private au fost avariate. Oamenii rămân sub dărâmături”, se arată în raport.

În același timp, el a indicat că există răniți, dar până acum nu există victime. Acum, autoritățile sunt clarificarea informații cu privire la consecințele decojirea

După cum a raportat UNIAN mai devreme, nu este prima dată când rușii lovesc Slavyansk cu diverse arme. În același timp, ucrainenii încă locuiesc în oraș care nu vor să plece sau nu au unde să meargă.

Pe 8 iulie, armata rusă a bombardat Slavyansk noaptea. Ca urmare a unei lovituri directe a unei cochilii rusești într-o casă privată, care a ucis o femeie.

Pe 15 iulie, primarul din Slavyansk, Vadim Lyakh, a raportat că orașul a fost supus unui alt atac de cochilii de cluster de la MLRS. Ca urmare a atacului armat al armatei ruse, o persoană a fost ucisă.

În acest sens, Lyakh a cerut locuitorilor să rămână ascunși, să nu iasă afară fără nevoie urgentă, pentru a nu-și pune sănătatea și viața în pericol. De asemenea, a cerut evacuarea. Ultima dată oamenii au fost duși la Rivne. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.