ocupanții au tras la Severodonetsk și au rănit o femeie/fotografie facebook.com/Сергій GaidaiOcupanții au tras la Severodonetsk și au rănit o femeie/fotografie facebook.com/Сергій Gaidai

Ca urmare a bombardării de către ocupanții din Severodonetsk, Regiunea Luhansk, o femeie a fost rănită.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“Rușii continuă să tragă cu putere în centrul regional fără să se oprească. Astăzi, în cartierul vechi al orașului, poliția a găsit o femeie rănită de 58 de ani. La fața locului, I s-au acordat îngrijiri medicale la domiciliu și au fost chemați Medici”, a spus el.

 fals

Potrivit lui Gaidai, în drum spre spital, ambulanța a intrat sub foc, nimeni nu a fost rănit.

“Vă îndemn, dacă nu ați plecat, atunci rămâneți în adăposturi! Nu în apartamente, nu pe stradă – sunteți în mod constant doar în adăposturi pentru bombe”, a subliniat șeful OVA.

 fals

După cum a raportat UNIAN mai devreme, președintele Administrației de Stat a districtului Severodonetsk Roman Vlasenko a spus că situația din jurul Severodonetsk nu s-a schimbat dramatic în ultima zi, rămâne tensionată, dar controlată. De asemenea, președintele RGA a adăugat că nu există o evacuare centralizată a populației în oraș, așa cum a fost înainte, deoarece nu există nicio modalitate de a o conduce în siguranță din cauza bombardamentelor constante.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.