patru civili au fost uciși în Severodonetsk/fotografie de către șeful regiunii Luhansk Sergey GaidaiPatru civili au fost uciși în Severodonetsk/foto șeful regiunii Luhansk, Serghei Gaidai

ca urmare a bombardamentelor inamice, patru civili au fost uciși în Severodonetsk.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“Cele mai mari daune au fost suferite de Severodonetsk, precum și de așezările comunității Popasnyansky. În special, în acesta din urmă, rușii au folosit în mod activ aviația. Severodonetsk a fost decojit chiar de dimineață. În unele locuri, din cauza bombardamentelor puternice, salvatorii nu au putut să meargă în locurile de incendii timp de două ore. Cel puțin opt case au fost avariate, unele dintre ele au luat foc – apartamente separate și intrări întregi”, se arată în raport.

 fals

Ca urmare a unui atac inamic din 18 mai, patru persoane au fost ucise în oraș, alte trei au fost rănite.

“Totul este dimineața și în cartierele vechi ale orașului. În special, cadavrele a două femei fără semne de viață au fost găsite după examinarea apartamentului în care o coajă inamică a lovit dimineața. Un bărbat a murit lângă una dintre case, o femeie și un bărbat au intrat sub foc de la ruși pe aceeași stradă. Primul a murit pe loc, un bărbat cu răni de șrapnel a fost internat în spital. Încă doi locuitori din Severodon au fost răniți – răni de șrapnel și contuzie. În Lisichansk, brațul unei femei a fost rupt”, a spus Gaidai.

 fals

De asemenea, a devenit cunoscut despre trei persoane care au murit mai devreme – aceștia sunt rezidenți din Belogorovka și Popasnaya.

După cum a raportat anterior UNIAN, armata ucraineană în direcțiile Donetsk și Lugansk în ultima zi a respins 16 atacuri inamice, a distrus opt tancuri, 17 unități de vehicule blindate de luptă, patru vehicule blindate speciale și șase vehicule inamice convenționale.

în același timp, inamicul a încercat fără succes să asalteze Bolshaya Kamyshevakha, Ustinovka, Zolotoe-4 și Novomikhailovka. În unele zone, ocupanții au fost forțați să se retragă în poziții ocupate anterior.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.