ce și cât de mulți rezidenți Mariupol depozitați în cutii de depozit – necunoscut/foto Europa emergentăCe și cât de mult rezidenți Mariupol păstrate în cutii de depozit este necunoscut/foto Europa emergentă

În a șasea lună a invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina, ocupanții au jefuit cutiile de depozit ale locuitorilor din Mariupol ocupat temporar.

Acest lucru a fost anunțat de către consilier al primarului de Mariupol, Piotr Andryushchenko.

potrivit lui Andryushchenko, ocupanții jefuit cutii de depozit în filiala FUIB.

Citește și:  ocupanții intenționează să organizeze un concert rock pe Consiliul Municipal Azovstal-Mariupol Ocupanții intenționează să organizeze un concert rock pe “Azovstal” – Mariupol Consiliul Local  bombardarea rusă a regiunii Donetsk: trei civili morți, încă trei răniți Bombardamentele rusești din Regiunea Donețk: trei civili morți, încă trei răniți medalie pentru o melodie: ocupanții vând premii de la Pushilin pentru eliberarea lui Mariupol Medalie pentru o melodie: ocupanții vând premii de la Pushilin pentru” eliberarea ” lui Mariupol  SBU a expus încă 6 colaboratori, dintre care doi sunt oficiali de top ai guvernului Fals din Mariupol SBU expus 6 mai mulți colaboratori, dintre care doi sunt “oficiali de top” ai autorităților Mariupol false Nikolaev devine al doilea Mariupol-președinte al Consiliului regional Nikolaev devine al doilea Mariupol – președinte al Consiliului regional

“Au existat cutii de depozit în sediul FUIB din Mariupol. Nu se știe ce și cât de mult au ținut locuitorii Mariupol acolo. Dar au păstrat cu siguranță cele mai valoroase, până la începutul celei de-a doua faze a războiului au fost închise. Acum, ele sunt absolut curățate, sub zero”, a spus Andryushchenko.

situația din Mariupol:

Apărătorii “Azovstal” din Mariupol au ținut eroic apărarea timp de aproximativ două luni, distragând forțele inamice și împiedicându-l să se deplaseze în alte direcții. Ocupanții ruși au distrus Azovstal lansând rachete și aruncând bombe pe teritoriul uzinei, trăgând artilerie și tancuri, în timp ce efectuau atacuri și atacuri la sol.

La 16 mai, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că comandamentul militar suprem a dat ordin comandanților unităților care se află pe Azovstal să salveze viețile personalului. Sa observat că garnizoana și-a încheiat misiunea de luptă.

După miezul nopții, pe 17 mai, a început o operațiune de salvare a apărătorilor Mariupol blocați pe teritoriul uzinei Azovstal.

Potrivit Ministerului Apărării al Ucrainei, pe 16 mai, 53 de răniți grav au fost evacuați din Azovstal într-o unitate medicală din Novoazovsk ocupat. Alte 211 de persoane au fost luate prin coridorul umanitar către yelenovka ocupată.

Ulterior, mass-media a raportat că un total de aproximativ 1,7 mii de apărători au fost evacuați din Azovstal. Un schimb este planificat pentru a le întoarce acasă.

Pe 6 iunie, președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a anunțat că ar putea exista mai mult de 2,5 mii de prizonieri de război de la Azovstal pe teritoriul ORDLO și a subliniat că acum Direcția Principală de informații are sarcina de a readuce armata acasă în viață.

În noaptea de 29 iulie, a avut loc o explozie pe teritoriul fostei colonii corecționale din yelenovka ocupată. Drept urmare, clădirea în care au fost păstrați prizonierii de război ucraineni, retrași din uzina Azovstal, a fost distrusă.

Imediat după explozie, Rusia a acuzat APU că a tras în Colonia penală. Potrivit părții ruse, peste 50 de apărători ucraineni au fost uciși, numărul răniților este necunoscut. Agențiile ucrainene de aplicare a legii au numit explozia din Yelenovka un act terorist rus pentru a ascunde crimele de război, a discredita Forțele Armate și a perturba furnizarea de arme.

pe 2 August 2022, a devenit cunoscut faptul că ocupanții intenționau să susțină un concert rock la Azovstal.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.