ocupanții au lovit clădirile rezidențiale ale lui Nikolaev cu artilerie /foto UNIANocupanții au lovit clădirile rezidențiale ale lui Nikolaev cu artilerie/foto UNIAN

Invadatorii ruși au dat o nouă lovitură clădirilor rezidențiale din Nikolayevshchina. În urma atacului rus, cinci persoane au fost rănite.

Acest lucru a fost raportat de șeful Nikolaev Ova Vitaly Kim.

“Ca întotdeauna, ocupanții trag artilerie asupra unui obiect “militar”. 5 rezidenți răniți”, a spus Kim.

În același timp, a publicat un videoclip filmat într-una din casele afectate. Imaginile arată că trei etaje au fost deteriorate ca urmare a atacului și totul în jur este acoperit fie cu fum, fie cu praf.

Citește și:  Lose: mass - media a povestit cum îngropă armata rusă (video) “Poternet”: mass-media a spus cum armata rusă este îngropată (video) teroristul Girkin a povestit despre noile eșecuri ale armatei lui Putin în Ucraina Terorist Girkin a spus despre noi eșecuri ale armatei lui Putin în Ucraina

Tavanul s-a prăbușit în apartamente, iar ceea ce a mai rămas din locuințele ucrainenilor a fost acoperit cu resturi. În plus, unda de șoc a scos ferestrele din casă. De asemenea, furtunurile de incendiu au intrat în obiectivul camerei, probabil a fost un incendiu. Salvatorii lucrează la locul incidentului.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, primarul Nikolaev, Alexander Senkevich, a declarat că trupele rusești din artilerie bombardează zone ale orașului care sunt aproape de regiunea Kherson, este periculos să fii în Nikolaev. Trupele rusești folosesc adesea muniții cu dispersie interzise.

Potrivit lui, trupele ruse, folosind “bujori”, ” au terorizat nikolayevets timp de două săptămâni.” De la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse, 108 persoane au fost ucise în Nikolaev, printre care un copil, 467 de persoane au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.