ocupanții au decojit regiunea Kharkiv/fotografia Poliției NaționaleOcupanții concediat de la regiunea Kharkiv/fotografie a Poliției Naționale

Ca urmare a bombardării ocupanților ruși din regiunea Harkov, două persoane au fost ucise, alte zece persoane au fost rănite.

Acest lucru a fost raportat de către administrația militară regională Harkov.

“Pe 23 iunie, ca urmare a bombardării ocupanților ruși din regiunea Harkov, există civili răniți și morți. Există șase răniți în Chuguev, dintre care doi sunt copii – șase și nouă ani. În satul Bolshaya Babka, Districtul Chuguevsky, o persoană a fost rănită. În Zolochiv, Districtul Bogodukhovsky, un civil a fost, de asemenea, rănit”, se spune în raport.

De asemenea, după cum sa menționat în OVA, ca urmare a bombardării ocupanților, doi locuitori ai satului Andreevka, Districtul Izyumsky, au fost răniți, două persoane au fost ucise în orașul Balakleya, Districtul Izyumsky.

Citește și:  Rusia a venit cu un nou fals despre armata ucraineană din Kharkiv Rusia a venit cu un nou fals despre armata ucraineană în Harkov

După cum a raportat UNIAN mai devreme, în după – amiaza zilei de 22 iunie, ca urmare a bombardării mortarului satului Prishib din Districtul Izyumsky din regiunea Harkov, efectuată de ocupanți, cinci locuitori locali au fost uciși-în timpul unui atac inamic, femeile se aflau la intrarea unei clădiri înalte.

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, pe 23 iunie, inamicul a tras asupra instalațiilor de infrastructură civilă și militară din Harkov și alte șapte așezări din direcția Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.