ocupanții au probleme cu mâncarea și îmbrăcămintea/REUTERS photo

Armata rusă are probleme cu livrările din Ucraina – alimente și combustibil. Există, de asemenea, probleme cu echipamentul. 

Acest lucru a fost declarat de un înalt oficial al Departamentului Apărării al SUA în timpul unui briefing închis la Pentagon pe 22 martie, relatează Radio Liberty.

“Ei (ocupanții, – UNIAN.) au probleme cu combustibilul și alimentele. De asemenea, au probleme cu stocurile și cu muniția de precizie. Această operațiune pe scară largă și pe scară largă, pe care nu au mai efectuat-o până acum, se desfășoară de o lună și încă nu au rezolvat problema reînnoirii resurselor”, a declarat un oficial de rang înalt al Pentagonului.

De asemenea, potrivit lui, armata rusă are probleme cu logistica, comunicarea și comunicarea și chiar hainele calde. El a adăugat că soldații ruși suferă de degerături din cauza lipsei de echipament.

“De asemenea, credem că rușii au probleme cu comanda și controlul. Fără comunicare, este dificil să se stabilească lucruri precum logistica și promovarea”, a spus oficialul.

există, de asemenea, o problemă cu lipsa de combustibil pentru navele de război rusești.

reamintim, la 22 martie, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că ocupanții au muniție și provizii alimentare pentru nu mai mult de trei zile. Situația cu combustibilul este similară.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.