lupta împotriva ocupanților ruși continuă în Regiunea Luhansk/foto de REUTERSLupta împotriva ocupanților ruși continuă în Regiunea Luhansk/foto de REUTERS

Forțele Armate ale Ucrainei neutralizează grupurile inamice de sabotaj și recunoaștere din Regiunea Luhansk aproape zilnic și există mai puține depozite de muniție în Luhansk ocupat de ruși.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în telegramă.potrivit lui, consolidarea activităților de recunoaștere sabotaj ale rușilor este cauzată de o lipsă de muniție.

“Nu, armata rusă nu încetează să bombardeze. Cu toate acestea, cel mai probabil, protejează stocurile existente de scoici, deoarece proviziile lor sunt întrerupte de munca noilor noastre arme cu rază lungă de acțiune. Recent, depozitele militare din Kadiyivka și Luhansk au fost detonate. De asemenea, a fost neliniștit în zona industrială din Lugansk în seara asta. Forțele de ocupație avansează din nou, care încearcă să caute slăbiciuni în apărarea noastră”, a spus el.

Citește și:  săptămâna trecută poliția națională a expus două DRG-Enin Săptămâna trecută, poliția națională expuse două DRG-Enin în Donbass, APU a respins atacul rușilor: ocupanții s-au împrăștiat prin tufișurile de lângă Zolotarevka În Donbass, APU a respins atacul rușilor: ocupanții s-au împrăștiat prin tufișurile din zona Zolotarevka rușii recrutează bieloruși pentru a se implica în războiul împotriva Ucrainei Rușii recrutează belaruși pentru a se implica în războiul împotriva Ucrainei

rușii fac presiuni nu numai din Lisichansk și Popasna, ci și din direcția Izyum, a subliniat șeful Luhansk OVA.

“Desigur, este departe de acele așezări din Regiunea Luhansk pe care încă le deținem. Dar acest lucru amenință marile orașe din regiunea Donetsk și, în consecință, poate perturba sau necesita reconstruirea fortificațiilor noastre defensive. Pericolul nu poate fi exclus de acolo”, a adăugat Gaidai.

În plus, presiunea aviației și artileriei inamicului în zonele frontierelor administrative ale regiunilor nu se oprește. În special, în Verkhnekamenskoye și Belogorovka.

În total, patru rachete și două atacuri aeriene au fost efectuate în timpul zilei. Artileria ocupanților nu oprește, de asemenea, distrugerea acestor așezări și a așezărilor din apropiere.

Pe 12 iulie, rușii au folosit acest tip de armă de 13 ori spre case pașnice.

Anterior, Gaidai a declarat că AFU poate merge pe o contraofensivă și poate elibera teritoriile ocupate dacă este disponibilă cantitatea necesară de arme. Pentru a preveni o astfel de evoluție a evenimentelor, Kremlinul va încerca să anexeze regiunile Luhansk și Donetsk și să declare mobilizarea deplină în Federația Rusă.potrivit lui, Putin are mai multe obiective în Donbas și va trimite rezerve la principalele direcții, în special Slavyansk și Bakhmut.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.