situația din zona operațională a regiunilor sudice este tensionată/Foto facebook.com/MNSDNESituația din zona operațională a regiunilor sudice este tensionată/Foto facebook.com/MNSDNE

comanda operațională “Pivden” a raportat distrugerea a 15 ocupanți ruși și mai mult de 60 de unități de echipament inamic.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a comenzii.

Se remarcă faptul că situația din zona operațională a regiunilor sudice este tensionată, dinamică în dezvoltare, dar controlată de forțele de apărare.

Citește și:  elicopterele de atac Mi-24 pe care Republica Cehă le-a predat APU sunt deja în Ucraina Mi-24 elicoptere de atac, care au fost transferate de Republica Cehă pentru AFU, sunt deja în Ucraina  Occidentul nu va putea ajuta Ucraina prin intervenție militară-Berbok Occidentul nu va putea ajuta Ucraina prin intervenție militară-Burbok în direcția slavă, invadatorii au eșuat recunoașterea prin luptă și s-au retras cu pierderi În direcția slavă, invadatorii nu au reușit recunoașterea prin luptă și s-au retras cu pierderi Himars în acțiune: a apărut o hartă a atacurilor sistemelor americane pe bazele ocupanților “Himars” în acțiune: a apărut o hartă atacurile sistemelor americane pe bazele ocupanților

“Inamicul continuă să desfășoare operațiuni militare pe liniile sale de apărare, folosind tactici insidioase de bombardare a zonelor noastre din spate și lovituri aeriene”, se arată în raport.

Așadar, în zori, din zona Novaya Kakhovka, Rashisti a efectuat o lovitură masivă de rachete folosind sisteme de rachete antiaeriene S-300. Districtul Bereznegovatsky din Nikolayevshchina, unde au fost lovite instalațiile de infrastructură feroviară, a fost bombardat cu cochilii explozive de daune de fragmentare întărite. De asemenea, comunitatea Velikoaleksandrovskaya din regiunea Kherson a intrat sub focul inamic, unde au avut loc lovituri în majoritatea cazurilor în afara așezărilor: printr-un lift, câmpuri și rute de transport auto. Nu există daune semnificative și nici răni.

“În zona tractului Plotnitsky, inamicul, încercând să restrângă avansul trupelor noastre, nu are succes pe uscat și continuă să lanseze greve cu elicopterul. Două încercări de astfel de atacuri nu au reușit, evitând focul de întoarcere, Ka-52 au fost forțați să se retragă”, a declarat comanda.

Dar unitățile ucrainene de rachete și artilerie în timpul executării misiunilor de incendiu au provocat o înfrângere puternică asupra punctului de control al Rosgvardiya lângă Kherson și au distrus patru depozite de muniții în diferite zone ale regiunii Kherson.

“Pierderile inamice confirmate se ridică la 15 rashiști și peste 60 de echipamente, dintre care 57 sunt vehicule blindate și auto, inclusiv vehicule de comandă și personal care au fost distruse ieri la Cernobayevka, precum și sisteme antitanc și portabile de rachete antiaeriene, alte echipamente blindate și auto distruse în pozițiile inamice de-a lungul liniei de contact”,-se spune în mesaj.

De asemenea, se remarcă faptul că gruparea navală a inamicului rămâne neschimbată: două rachete și trei nave mari de aterizare ale ocupanților sunt de serviciu într-o mare furtunoasă, continuă să blocheze transportul maritim și amenințarea unei lovituri de rachete cu 16 “Calibre”.

războiul din Ucraina și HIMARS:

La 8 iulie 2022, Președintele SUA Joe Biden a semnat un nou pachet de asistență militară de 400 de milioane de dolari Ucrainei. 

Pachetul include, de asemenea, patru lansatoare de rachete și muniții suplimentare, aducând numărul de sisteme de rachete de artilerie extrem de mobile pe care Statele Unite le furnizează Ucrainei la 12.

Din numărul total de promise 8 HIMARS au fost deja livrate în Ucraina. Până în prezent, peste 100 de luptători ucraineni au fost instruiți în cadrul sistemului.

la 10 iulie 2022, a devenit cunoscut faptul că Himars făcea lucruri absolut teribile cu armata rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.