ocupanții sunt acoperiți de rezidenții mobilizați din ORDLO/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseOcupanții se ascund în spatele locuitorilor mobilizați din ORDLO/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

ocupanții ruși se ascund în spatele așa-numiților rezidenți mobilizați ai teritoriilor ocupate din Donbass.

Acest lucru a fost declarat de Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky în mesajul său video din seara zilei de 2 iunie.

“Situația din Donbas nu s-a schimbat semnificativ într-o zi. Avem un oarecare succes în bătăliile din Severodonetsk. Dar este prea devreme pentru a spune. E cel mai greu acum. Ca și în orașele și comunitățile din apropiere – Lisichansk, Bakhmut și altele. Există multe orașe în care Rusia are un atac atât de puternic. Armata rusă își folosește toate capacitățile armate, nu numără deloc oamenii. Este deosebit de cinic faptul că înPrima linie de atacuri este foarte des folosită de ocupanți tocmai acei oameni care au fost recrutați în armata lor în teritoriile ocupate anterior din regiunile Donetsk și Luhansk. Soldații ruși se ascund adesea în spatele acestor așa-numiți mobilizați. Cu cât războiul durează mai mult, cu atât mai josnice, rușinoase și cinice lucruri pe care Rusia le scrie pentru totdeauna în istoria sa”, a spus șeful statului.

Citește și:  mai mult de 30 de milioane de hectare din teritoriul Ucrainei au nevoie de deminare-Ministerul Afacerilor Interne Mai mult de 30 de milioane de hectare de pe teritoriul Ucrainei au nevoie de deminare-Ministerul Afacerilor Interne Lisichansk este distrus cu 60% - șeful orașului CAA Lisichansk este distrus cu 60% – șeful orașului CAA rezistența în melitopolul ocupat este în creștere: peste o sută de invadatori au fost uciși în oraș Rezistența în Melitopol ocupat este în creștere: mai mult de o sută de invadatori au fost uciși în oraș

El a menționat, de asemenea, că bombardarea absolut fără sens continuă de pe teritoriul rus al regiunilor noastre nordice de frontieră, în special Chernihiv.

“Au fost greve pe Mykolaiv, pe Kharkiv, pe regiunea Kharkiv. Întregul teritoriu ocupat temporar al statului nostru este acum o zonă de catastrofă continuă, pentru care Rusia poartă întreaga responsabilitate”, a spus Zelensky.

după cum a raportat UNIAN, comandanții ruși trimit rezerviști pe prima linie sub pretextul “voluntarilor”. Locuitorii din ORDLO sunt folosiți și ca”furaje de tun”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.