sunt posibile și provocări ale ocupanților ruși/foto t.me/luhanskaVTSA Sunt posibile și provocări ale ocupanților ruși/foto t.me/luhanskaVTSA

Președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, consideră că ocupanții ruși se pregătesc să dea o lovitură puternică pe 9 mai.

în calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, el a spus acest lucru în aerul teledonului.

Răspunzând la întrebarea dacă întărirea ofensivei ocupanților ruși se simte în Regiunea Luhansk în legătură cu abordarea din 9 mai, Gaidai a menționat: “și așa simțim întărirea. Au o tactică atât de târâtoare. Adică, copleșesc complet totul cu obuze de artilerie, acele complexe de jet proprii, atacuri aeriene și elicoptere atrag, de asemenea. Pur și simplu distrug, ard pământul și apoi încearcă să avanseze undeva, fie prin companie, fie prin batalion, pentru a captura alte părți ale unor așezări undeva.”

în același timp, el a menționat că “nimic nu se întâmplă încă.”

“Dar sunt sigur că se pregătesc pentru 9 mai pentru a ne acoperi masiv cu pregătirea artileriei pe 9”, a subliniat șeful OVA.

De asemenea, când a fost întrebat despre posibile provocări, în special din cauza căderii în mâinile ocupanților uniformei militare ucrainene, Gaidai și-a exprimat opinia că este necesar să se pregătească pentru faptul că “se strecoară undeva, fură mașini în teritoriile ocupate civile.”

“Poate că vor fi microbuze cu autocolante “voluntar” sau (specificat – UNIAN) un anumit traseu. Și vor încerca să treacă blocajele noastre, astfel încât, poate, chiar vor trage doar blocajele rutiere. Sau, poate, vor intra undeva, adânc în ea și apoi se vor mișca liber și undeva sau vor scurge informații sau le vor face rău ucigându-i pe băieții noștri”, a spus Gaidai.

Reamintim că la mijlocul lunii aprilie, Federația Rusă a anunțat că în a doua etapă a “operațiunii speciale”, armata rusă intenționează să stabilească un control deplin asupra Donbass, care va crea un coridor terestru către Crimeea. De asemenea, vor să obțină controlul asupra sudului Ucrainei, ceea ce va da o altă ieșire în Transnistria.potrivit Pentagonului, Federația Rusă este cu câteva zile în urmă față de programul ofensivei asupra Donbass din estul Ucrainei din cauza rezistenței dure și a problemelor de aprovizionare în curs.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.