orcii nu au abandonat planurile de organizare a unui referendum în regiunea Kherson/centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilorOrcii nu au abandonat planurile de a organiza un referendum în regiunea Herson/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor

tehnologii politici ruși se află în Herson de mai bine de trei săptămâni pentru a organiza o imagine a “referendumului”.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de primul vicepreședinte al Consiliului Regional Kherson, Yuri Sobolevsky.

“Orcii nu au abandonat planurile de a organiza un referendum în regiunea Herson, deși datorită faptului că populația din regiunea noastră refuză categoric să participe la procesele de organizare a acesteia, se confruntă cu probleme foarte mari cu formarea comisiilor electorale”, a spus el.

Citește și:  De-ocuparea Kherson: expertul a sugerat cum va acționa APU și dacă Federația Rusă va merge pentru un gest de bunăvoință De-ocuparea Kherson: expertul a sugerat modul în care va acționa APU și dacă Federația Rusă va merge pentru un “gest de bunăvoință”  hit confirmat în singurul pod peste Ingulets: care vor fi consecințele pentru ocupanți Lovit confirmat în singurul pod peste Ingulets: care vor fi consecințele pentru ocupanți inteligența a aflat cum invadatorii deghizează muniția pentru livrare în regiunea Kherson Inteligența a aflat cum invadatorii deghizează muniția pentru livrare în regiunea Kherson nu există o pregătire reală a ocupanților pentru referendumul din Regiunea Herson - Khlan nu există o pregătire reală a ocupanților pentru” referendumul ” din Regiunea Herson – Hlan

În același timp, el a adăugat că ocupanții încearcă să rezolve această problemă apelând la așa-numitul sondaj de opinie publică.

“Prin șefii Ministerului Afacerilor Interne și distribuirea” asistenței sociale”, se colectează liste de rezidenți cu contacte, care după procesare vor deveni baza listelor electorale. În plus, există informații că tehnologii politici ruși se află la Herson de mai bine de trei săptămâni pentru a organiza “referendumul”, cărora li s-a încredințat coordonarea acestor procese”, a spus Sobolevsky.

El a făcut apel la locuitorii din Regiunea Herson să nu ia parte la pregătirea și desfășurarea “referendumului”.

“Aceasta va fi calificată 100% drept trădare și trădare. Nu lăsa orcii să te folosească! APU este aproape și fiecare orc care se află în regiunea Kherson o simte astăzi!”- a scris el.

situația din Regiunea Herson:

Pe 19 iulie, armata ucraineană a lovit Podul Antonovsky din Kherson ocupat, care leagă orașul de malul stâng al Niprului.

mai târziu, adjunctul Consiliului regional, Serghei Khlan, a clarificat că greva a fost provocată la baza ocupanților din apropierea podului. 

Potrivit acestuia, rușii, din cauza exploziei podului Antonovsky, au avut probleme cu răsturnarea armelor grele și a munițiilor către grupul lor de cealaltă parte a râului. 

Potrivit serviciilor britanice de informații, lupte grele au avut loc în Regiunea Herson în ultimele 48 de ore, în timp ce forțele ucrainene își continuă ofensiva împotriva trupelor rusești la vest de râul Nipru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.