Mariupol personal, din păcate, vede începutul URSS în Ucraina , a declarat consilierul primarului/foto t.me/mariupolrada Mariupol personal, din păcate, vede începutul URSS în Ucraina , a remarcat consilierul primarului/foto t.me/mariupolrada

Ocupanții iau proprietăți De la locuitorii din Mariupol, ascunzându-se în spatele “naționalizării”.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Mariupol. De ieri, potrivit unei bucăți de hârtie a Republicii Banane, un document oficial (rezoluție!) așa-numitul “DNR” a furat toate bunurile (mobile și imobile) și obiectele de valoare din domeniul transportului feroviar, al energiei electrice și al alimentării cu apă de la toți proprietarii Ucrainei sub masca naționalizării. Jafuri oficiale în acțiune. Următorul pas va fi transferul proprietății” naționalizate” în proprietatea Rusiei”, se spune în mesaj.

Andryushchenko a menționat că nu este vorba doar despre proprietatea de stat sau municipală, ci și despre proprietatea persoanelor fizice și juridice.

“Un detaliu care dezvăluie adevărul despre” oamenii din Donbass ” mai bine decât o mie de cuvinte. În general, Mariupol personal, din păcate, vede începutul URSS în Ucraina aproape în aceiași ani ai secolului trecut. Puterea hegemonilor și a oamenilor cu o pușcă. Singurul lucru care o deosebește este că Biserica ține pasul cu comuniștii”, a adăugat consilierul primarului.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei a informat că profesorii de grădiniță din Donetsk sunt forțați să meargă la Mariupol înconjurați de invadatori și așezări din apropiere pentru a “organiza munca pe teren.”

și Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a felicitat grupul Orchestrei Kalush pentru câștigarea concursului Eurovision și a spus că vom face totul pentru ca într-o zi Mariupolul ucrainean să găzduiască concursul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *