ocupanții suferă pierderi, demoralizați și caută oportunități pentru leziuni ușoare/foto ArmyInformOcupanții suferă pierderi, demoralizați și caută oportunități pentru leziuni ușoare/foto ArmyInform

ocupanții suferă pierderi, demoralizați și caută oportunități pentru leziuni ușoare.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“Ocupanții ruși suferă pierderi, sunt demoralizați și caută orice oportunitate de a obține o rană ușoară. Pentru a reveni pe teritoriul Federației Ruse, ei recurg la autoexaminare și la diverse simulări ale sănătății precare”, se spune în raport.

Între timp, avioanele noastre de luptă continuă să patruleze spațiul aerian al Ucrainei, iar forța de atac oferă cu succes sprijin de incendiu unităților din anumite zone operaționale.

Citește și:  inamicul a bombardat aproximativ 30 de așezări din sudul Ucrainei Inamicul a bombardat aproximativ 30 de așezări din sudul Ucraineiinamicul a fost respins de apărătorii ucraineni în marea majoritate a direcțiilor inamicul a fost respins de apărătorii ucraineni în marea majoritate a direcțiilor

După cum a raportat UNIAN mai devreme, inamicul a fost respins de apărătorii ucraineni în marea majoritate a direcțiilor. 

În plus, în direcția Seversky, inamicul a tras din artileria barilului în districtele Medvedevka, regiunea Chernihiv și Krasnopolye și Miropole, regiunea Sumy.

În direcția Harkov, inamicul a efectuat daune de foc din tancuri, artilerie de butoi și rachete în zonele așezărilor din Harkov, Lebyazhye, Borshchova, Dementiivka, Korobochkino, Bolshye Prokhody, rusă Tishki, Stary Saltov, Prudyanka, pepinieră, Tsupivka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.