ocupanții suferă pierderi semnificative în Zaporozhye/foto Europa emergentă ocupanții suferă pierderi semnificative în Zaporozhye/foto Europa emergentă

În așezarea Burchak din regiunea Zaporozhye, a fost dezvăluită plasarea a peste 100 de militari răniți ai trupelor aeriene ale Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 18.00 pe rețeaua socială Facebook.

În special, inamicul, cu sprijinul aviației, a încercat să efectueze acțiuni ofensive în direcția așezării Poltava, regiunea Zaporozhye, a suferit pierderi, sa retras în poziții ocupate anterior.

“Unitățile Forțelor de apărare din zona așezării Pologi din regiunea Zaporozhye au provocat cu succes o înfrângere de foc asupra inamicului, distrugând o parte din armele și echipamentul său militar. Personalul inamicului și-a părăsit pozițiile”, spune rezumatul.

De asemenea, în direcția Southern Bug, inamicul apără și lansează lovituri de rachete asupra infrastructurii militare și civile. El nu a efectuat acțiuni ofensive în direcția Krivoy Rog. El a efectuat bombardarea unităților trupelor noastre folosind mortare și artilerie cu butoi.

“Ocupanții suferă pierderi semnificative în luptele cu unități ale forțelor de apărare ucrainene. Deci, în așezarea Burchak, a fost dezvăluită plasarea a peste 100 de militari răniți ai trupelor aeriene ale Forțelor Armate ale Federației Ruse”, spune rezumatul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *