REUTERS photo REUTERS photo

ocupanții sunt blocați în zona Belogorovka și nu pot continua ofensiva.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, informând despre situația operațională din regiune.

“Astăzi, trupele rusești sunt blocate în zona Belogorovka. Și, cel mai probabil, aceasta este lucrarea tunarilor noștri, care au distrus un număr mare de depozite de artilerie în ultimele zile. Prin urmare, logistica de astăzi este foarte proastă pentru ruși cu aprovizionarea cu muniție… nu pot merge deloc un metru fără artilerie”, a spus Gaidai.

potrivit acestuia, astăzi atât numărul de atacuri ale rușilor, cât și numărul de atacuri asupra teritoriilor regiunii au scăzut.

Gaidai a menționat că Belogorovka nu a fost destinația finală pentru inamicul din Regiunea Luhansk, pe care intenționa să o captureze, ci una “intermediară” pentru a se deplasa mai departe spre Slavyansk și parțial spre Bakhmut.

Gaidai a spus că în zona Belogorovka, invadatorii au pierdut anterior aproximativ o sută de tancuri în timp ce traversau râul.

“Mai mult, acum două zile a existat o nouă epopee cu tancuri. În această direcție, datorită tunarilor noștri, au pierdut încă câteva zeci de tancuri”, a spus Gaidai.

anterior, Statul Major General a raportat că invadatorii au efectuat fără succes recunoașterea în direcția slavă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.