lunetistul capturat a declarat că forțele Federației Ruse în scris sunt de acord cu uciderea civililor/screenshotLunetist capturat a spus că forțele Federației Ruse să fie de acord în scris la uciderea civililor/screenshot

Ocupanții ruși merg la război, semnând un consimțământ pentru uciderea ucrainenilor pașnici.

Acest lucru a fost spus de un rus capturat, a cărui mărturie a fost publicată de serviciul de securitate al Ucrainei.

Invadatorii captivi nu mai spun anchetatorilor SBU “povești” că au venit în Ucraina pentru exerciții. Unul dintre rușii capturați a recunoscut că ocupanții înțeleg în prealabil că vor ucide civili.

Potrivit SBU, apărătorii ucraineni l-au confiscat în timpul luptelor de pe teritoriul districtului Volnovakha din regiunea Donetsk.

“Am primit un ordin: să scriem un acord că vom ucide cetățeni pașnici ai Ucrainei. Am scris un raport pe 29, cineva a scris un refuz. Dar deputatul a spus: “semnează din nou raportul. Dacă nu te duci, atunci vei fi trimis la “buză” (guardhouse – UNIAN) sau pur și simplu concediat”, spune prizonierul.

SBU notează că ocupantul a decis să omoare ucraineni pentru a nu sta într-o închisoare rusă, dar probabil va sta într-una ucraineană dacă nu este schimbat.

Citește și:  Gauleiter din Melitopol Danilchenko vrea deja să demisioneze Gauleiter de Melitopol Danilchenko vrea deja să renunțe la “poziția”  nu am nevoie de ea: conversația ocupantului cu tatăl său despre evadarea din război a fost interceptată (audio) “Nu am nevoie de ea”: conversația ocupantului cu tatăl său despre” evadarea ” din război a fost interceptată (audio) toți au fost uciși: APU a distrus unitatea Wagner – interceptarea conversației (audio) “Toată lumea a murit”: APU a distrus unitatea Wagner – interceptarea conversației (audio) RosSMI a aflat câți și unde soldații au fost îngropați în Rusia din 24 februarie RosSMI a aflat câți și unde soldații au fost îngropați în Rusia din 24 februariedin cauza problemelor de securitate, ocupanții ruși au început să mănânce din nou câini SBU din cauza problemelor de securitate, ocupanții ruși au început să mănânce din nou câini SBU

După cum a raportat UNIAN, apărătorii ucraineni au distrus o mare unitate de “Wagnerieni” în Donbas. După lichidarea unei astfel de unități de elită, ocupanții ruși “obișnuiți” se tem acum, în general, să lupte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.