inamicul încearcă să străpungă apărarea și să captureze Regiunea Luhansk/foto REUTERSInamicul încearcă să străpungă apărarea și să captureze Regiunea Luhansk/foto de REUTERS

La marginea orașului Severodonetsk, ocupanții ruși trag clădiri înalte la distanță de tancuri. Inamicul încearcă să străpungă apărarea și să captureze Regiunea Luhansk.

Acest lucru este raportat în telegrama sa de către șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“rușii trag în clădiri înalte de la marginea orașului Severodonetsk, la distanță de tancuri”, a menționat el.

Potrivit lui Gaidai, rușii transferă asasini și echipamente din alte direcții și “hinterlandul rus” în regiunea Luhansk, atacând pozițiile noastre non-stop, încercând să străpungă apărarea.

“Rușii distrug Centrul regional, bombardamentele se desfășoară fără oprire. Dacă pot lua Severodonetsk, nu va fi un punct, orcii vor merge mai departe. După Regiunea Luhansk, se vor muta în regiunea Donetsk.

Orcii se vor opri acolo unde sunt opriți. În luptă, rușii nu pot învinge armata ucraineană, prin urmare, contrar regulilor războiului, distrug orașe și ucid civili”, a remarcat șeful OVA.

Citește și:  expertul a spus unde și de ce ocupanții pot aștepta contraofensiva ucraineană Expertul a spus unde și de ce ocupanții pot aștepta pentru contraofensiva ucrainean  Ucraina exclude acordul de încetare a focului cu Rusia-Podolyak Ucraina exclude acordul de încetare a focului cu Rusia – Podolyak inamicul a făcut un atac în direcția estică, nouă ocupanți au fost distruși-OTU Vostok În direcția estică, inamicul a făcut un atac, nouă ocupanți au fost distruși – OTU “Vostok”

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că trupele rusești au luat cu asalt Severodonetsk din patru direcții. Au suferit pierderi și s-au retras.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.