ocupanții vor să transforme Azovstal într-o groapă de gunoi/fotografie t.me/polkazov ocupanții vor să transforme “Azovstal” în coșul de gunoi/foto t.me/polkazov

Ocupanții ruși au venit cu un plan pentru “dezvoltarea lui Mariupol”, referitor, în special, la “Azovstal”.

Potrivit Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării, invadatorii și-au subliniat viziunea asupra viitorului orașului ucrainean în așa-numitul “concept al Planului general pentru dezvoltarea orașului Mariupol.”

A fost dezvoltat de Ministerul Construcțiilor și Locuințelor și serviciilor comunale din Federația Rusă. Esența este integrarea deplină a Mariupol cu așa-numitul “DNR”, cu perspectiva aderării la Rusia.

“O secțiune separată este dedicată uzinei metalurgice Azovstal distrusă de Rashiști. Au fost identificate mai multe scenarii pentru el, printre care umplerea părții subterane a Azovstalului cu gunoi, amenajarea parcului și crearea terenurilor agricole; crearea unui parc și dezvoltarea zonelor turistice și de agrement”, au remarcat cercetașii.

Citește și:  Crucea Roșie a făcut o declarație cinică despre soarta apărătorilor Azovstal Crucea Roșie a făcut o declarație cinică despre soarta apărătorilor “Azovstal”  ocupanții intenționează să organizeze un concert rock pe Consiliul Municipal Azovstal-Mariupol Ocupanții intenționează să organizeze un concert rock pe “Azovstal” – Mariupol Consiliul Local

În plus, populația din Mariupol, care era de jumătate de milion de locuitori înainte de agresiunea rusă, conform planurilor ocupanților, ar trebui să “crească” la 200 de mii până în 2025.

“În viitor, în câțiva ani, infrastructura de transport și socială ar trebui să apară în orașul distrus de ruși. Întregul proiect, în funcție de opțiunea aleasă de “reconstrucție”, durează între 8 și 42 de ani. Cheltuieli-peste 60 de miliarde de ruble rusești”, au remarcat cercetașii. 

fragmente anterioare ale acestui plan au ajuns la jurnaliștii “realităților Donbass”. 

Așa că a devenit cunoscut faptul că ocupanții se gândesc la un plan de restaurare a Mariupolului ucrainean capturat temporar și complet distrus. Pentru teritoriul uzinei Azovstal, ei caută cea mai ieftină opțiune.în plus, Kremlinul dorește să formeze un “coridor de transport internațional” prin Mariupol și să echipeze un nou cimitir în oraș – în locul unui aeroport.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.