ocupantul a povestit cum a ucis un prizonier ucrainean în spate când a mers la baie/foto REUTERSOcupantul a povestit cum a ucis un prizonier ucrainean în spate când a mers la baie/foto de REUTERS

Soldații ruși au împușcat un prizonier de război ucrainean când a mers la baie. Înainte de aceasta, bărbatul a fost informat că va pleca acasă.

Armata rusă a reușit să afle despre o altă crimă de război datorită unei conversații interceptate între unul dintre ocupanți și mama sa. Înregistrarea conversației a fost publicată de serviciul de securitate al Ucrainei în canalul său oficial Telegram.

“El a vrut cu adevărat să meargă la toaletă acolo. I-au spus: “acum te duci acasă. Du-te, spun ei, du-te la toaletă și vei merge.” Asta este, a mers — l-am împușcat în spate [împușcat]”, a spus ocupantul.

Povestea soldatului rus a lovit-o pe mama sa, dar femeia a răspuns în spiritul propagandei Federației Ruse:”asta fac ei, ticăloși.” Rashistul a obiectat că ocupanții au ucis prizonierul de război ucrainean.

Mama a refuzat să creadă și a întrebat unde au fost trimiși ucrainenii capturați. Și ocupantul, ca răspuns, a confirmat din nou crimele de război ale Rusiei: “da, spun, nu sunt date nimănui. Asta e, a fost împușcat.”

Reamintim că CNN a publicat recent un videoclip care arată cum soldații ruși au ucis doi civili. Au deschis focul în spate când oamenii mergeau pe stradă. Potrivit jurnaliștilor, filmările au avut loc pe 16 martie, iar ucrainenii nu au încercat să se angajeze în luptă cu ocupanții. Ministerul de Interne a aflat deja numele Rashiștilor care au comis această crimă.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.