Ocupantul a spus de ce soldații din Federația Rusă nu au “patriotism” și dorința de a lupta în Ucraina/foto REUTERS

Ocupanții ruși au început să-și dea seama că nu au nimic de făcut pe pământul ucrainean. Ei caută să se întoarcă acasă din război prin orice mijloace și nimeni nu intenționează să reînnoiască contractele. Între timp, comandanții se împușcă singuri pentru a scăpa de lupte.

Ocupantul din Buryatia a povestit despre toate acestea într-o conversație cu mama sa. Interceptarea conversației a fost publicată de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina pe canalul său oficial YouTube.

Soldatul servește în brigada a 2-a de asalt aerian, care este staționată în Kherson. Într-o conversație cu mama sa, el a spus că nu a văzut încă viața, iar Ucraina nu era interesantă pentru el. Există sentimente similare printre alți ocupanți-nimeni nu vrea să reînnoiască contractul și să continue să participe la ostilități.

Mama zombie a ocupantului refuză să creadă că soldații ruși nu au patriotism: “Ei bine, acum vrei să spui că nu ai astfel de patrioți acolo? Chiar dacă nu iau dintre ofițerii de acolo care slujesc de mult timp. Ei bine, nu există deloc oameni care să tune într-un mod diferit și să spună că, la naiba, patriotismul ar trebui să funcționeze, nu?”

Fiul a răspuns la acest lucru: “comandantul bateriei mele din al doilea pluton s-a împușcat în picior pentru a ieși de aici. Chiar și la început. Despre ce pot vorbi? El și-a îndeplinit serviciul militar în Cecenia.”

Mama îl întreabă apoi pe fiul ei în spiritul propagandei rusești: ce se va întâmpla dacă Occidentul va ataca mâine Federația rusă și va începe “Al Patrulea Război Mondial”? Potrivit femeii, din moment ce nimeni nu vrea să lupte în Ucraina, atunci toată lumea va refuza să apere țara.

Și fiul a spus că atunci Putin ar putea să-și vină în fire. El a mai spus că brigada sa a pierdut mai mult de 50% din luptătorii săi. Dar diviziunea nu este retrasă și nu este atașată la alta. Nu există oameni, nu există suficientă muniție, iar refuzurile vin la scrisorile ofițerilor cu o cerere de retragere în Rusia. În același timp, așa cum a spus Buryat, unitatea sa ” apucă din greu.”

Amintiți-vă că comanda Forțelor Armate ale Federației Ruse a avut dificultăți în completarea pierderilor. În Rusia, legislația este deja modificată pentru a începe mobilizarea sub acoperire și se pregătesc să trimită chiar și majorele Moscovei în luptă.

Cu toate acestea, există încă o mulțime de trupe de ocupație pe teritoriul Ucrainei. Potrivit Pentagonului, există 105 btgr-uri inamice care operează în țara noastră. Cu toate acestea, numărul de persoane nu rezolvă problemele cu moralul și coeziunea unității.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *