REUTERS foto

O altă înregistrare a conversației dintre ocupantul rus și mama sa a fost publicată. El recunoaște că regretă semnarea contractului. 

Audio în canalul său YouTube a fost publicat de către consilierul ministrului de Interne Anton Gerashchenko.

“Mamă, în fiecare oră există mine care zboară deasupra capului. Aceasta este frica de o viață!”- spune soldatul rus.

Potrivit acestuia, comandantul brigăzii își înlocuiește subordonații: “suntem doar furaje de tun, suntem ca momeala. Am petrecut noaptea într-un câmp, într-un câmp deschis.” 

Potrivit ocupantului, 500 de persoane i-au spus comandantului că vor să plece acasă. El a cerut tuturor celor care doresc să se întoarcă în Federația Rusă să se mute la dreapta. Apoi a adăugat: “bine, veți fi dezertori.”

“Singura glumă este că nu ne vom întoarce, pentru că eram în ring”, Se încheie conversația.

Războiul din Ucraina 2022

Reamintim că Federația Rusă a lansat o invazie a Ucrainei pe 24 februarie 2022. Se știe că armata rusă a intrat în țara noastră de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete către Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Unele țări au impus sancțiuni împotriva Belarusului pentru complicitate la invazie.

există, de asemenea, rapoarte periodice că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse. Rețeaua publică fotografii și videoclipuri despre mișcarea echipamentelor rusești pe teritoriul Republicii Belarus.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.