ocupantul nazist a spus că Ucraina ar trebui să fie șters de pe fața pământului/foto facebook.com/mod.mil.rusOcupantul nazist a spus că Ucraina ar trebui să fie șters de pe fața pământului/foto facebook.com/mod.mil.rus

Armata de ocupație este adesea forțată să efectueze rotații datorită stării morale și psihologice scăzute a soldaților săi.

Acest lucru a fost declarat de către șeful administrației militare Regionale Odesa Maxim Marchenko.

“Conform informațiilor disponibile, nivelul ridicat de epuizare a forțelor personalului și starea morală și psihologică scăzută obligă ocupanții să efectueze rotații frecvente. În același timp, de la 30 la 40% dintre ocupanții care se întorc din Ucraina în viață refuză să se întoarcă în zona de luptă”, a spus Marchenko.

Din acest motiv, potrivit lui, autoritățile ruse sunt forțate să trimită în luptă unități “proaspete non-shot”, care, după întâlniri cu luptători ai Forțelor Armate din Ucraina, își pierd rapid și potențialul de luptă.

“Într-un astfel de ritm, ocupanții își vor epuiza foarte repede” a doua armată a lumii”, spune șeful OVA.

după cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând cu 24 februarie, aproximativ 30 de mii 850 de invadatori ruși au fost lichidați în Ucraina.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.