Rusia formează rezerve militare care pot fi folosite în Ofensiva asupra capitalei ucrainene/foto ua.depositphotos.com Rusia formează rezerve militare care pot fi folosite în Ofensiva asupra capitalei ucrainene/foto ua.depositphotos.com

A devenit cunoscut câte trupe rusești sunt concentrate de-a lungul frontierei de stat a Ucrainei pe teritoriul regiunilor Bryansk și Kursk din Federația rusă și dacă acest grup este suficient pentru a ataca Kievul.

Acest lucru a fost spus de comandantul Grupului de forțe și mijloace de apărare al orașului Kiev, locotenentul general Alexander Pavlyuk într-un interviu acordat Ukrinform.

Potrivit acestuia, acum există până la trei grupuri tactice de batalion, un grup tactic de companie din Forțele Armate ale Federației Ruse și până la trei batalioane ale Serviciului Federal al trupelor Gărzii Naționale.

“Această grupare nu este suficientă pentru astăzi pentru a efectua o operațiune ofensivă în direcția Kievului, sarcina sa principală este de a acoperi o secțiune a frontierei ruso-ucrainene. Întregul grup inamic din banda specificată, ținând cont de serviciul de Frontieră al FSB al Federației Ruse, poate număra: personal – până la 4 mii de persoane, mijloace de distrugere a incendiilor – până la 300 de unități”, a spus Pavlyuk.

Cu toate acestea, după cum a adăugat generalul, dacă este necesar, Rusia poate folosi unități și unități militare din corpul de armată nou creat, pe care Federația Rusă continuă să îl formeze, în Ofensiva de la Kiev:

“Pentru a construi gruparea trupelor și a crea condiții favorabile pentru desfășurarea unei ofensive în zona de Nord-Vest, inamicul continuă să formeze formațiuni de rezervă și noi unități militare. Potrivit rapoartelor, în districtul militar occidental, se desfășoară formarea corpului 3 de armată cu un număr de până la 15,5 mii de soldați cu un punct permanent.dislocări în Mulino (regiunea Nizhny Novgorod). Termenul aproximativ pentru dobândirea pregătirii pentru îndeplinirea sarcinilor este 15 August a acestui an.”

reamintim, Alexander Pavlyuk a spus că Kievul are acum o apărare aeriană eficientă, dar amenințarea de lovituri de rachete rusești asupra capitalei nu a dispărut nicăieri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.