trupele rusești au obținut succese minore la nord de Slavyansk/foto twitter.com/SpecRepUkraine trupele rusești au obținut succese minore la nord de Slavyansk/foto twitter.com/SpecRepUkraine

Armata rusă a obținut succese minore în Ofensiva de la Slavyansk, dar înainte de a o ataca, trebuie să depășească unele dificultăți.

Acest lucru a fost declarat la Institutul American pentru studiul războiului (ISW).

“Încercările rusești de a avansa pe Slavyansk sunt probabil împiedicate de râul Seversky Donets, pe care trebuie să-l forțeze cu succes spre nord (lângă Svyatogorsk-Tetyanovka) și spre est (lângă Raygorodok) din Slavyansk”, se spune în raportul zilnic al ISW.

Citește și:  Donetsk OVA a respins declarațiile liderilor RPD despre Ofensiva asupra Slavyansk Donetsk OVA a negat declarațiile liderilor ” DNR ” cu privire la Ofensiva asupra Slavyansk  au nevoie de Severodonetsk: un expert militar a explicat rebasarea forțelor rusești pe front Ei au nevoie de Severodonetsk: un expert militar a explicat remanierea forțelor rusești pe front Rusia activează forțele lângă Izyum, se desfășoară bătălii pentru Severodonetsk - informații Britanice Rusia activează forțele în apropiere de Izyum, luptele sunt în curs de desfășurare pentru Severodonetsk-informații Britanice

Încercările anterioare ale Rusiei de a forța Seversky Donets s-au încheiat prost, dar acum a devenit superficială.

Raportul afirmă, de asemenea, că Rusia își continuă încercările de a disloca trupele ucrainene din Severodonetsk sub acoperirea focului de artilerie grea. Cartierele rezidențiale ale orașului sunt sub controlul Federației Ruse, dar Forțele Armate ale Ucrainei dețin apărarea în zona industrială sub artilerie constantă și atacuri aeriene.

trupele rusești avansează, de asemenea, în direcția Bakhmut, au succes parțial în zona așezărilor Kamyshevakha și Rota.

Anterior a fost raportat că forțele ruse continuă să ia cu asalt pozițiile ucrainene în Severodonetsk. În același timp, ocupanții încearcă să depășească pozițiile ucrainene din această zonă pentru a evita necesitatea unei contra-traversări a râului Seversky Donets. Ei continuă să caute puncte slabe în apărarea Severodonetsk și se pregătesc să atace Slavyansk.

consilier al șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a spus că rușii ar putea asedia Slavyansk într-o săptămână.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.