ofensiva ocupanților ruși a fost oprită în aproape toate direcțiile/foto UNIAN

În timpul zilei, nu au existat schimbări semnificative în situația operațională, inamicul a fost oprit în aproape toate direcțiile în care avansa.

ca rapoarte corespondente UNIAN, acest lucru a fost declarat la un briefing de către președintele Ministerului Apărării al Ucrainei Alexander Motuzyanik.

“Nu au existat schimbări semnificative în situația operațională în timpul zilei. Inamicul a fost oprit în aproape toate direcțiile în care înainta”, a spus el.

Potrivit lui Motuzyanik, inamicul a fost împins înapoi în unele direcții. În special, în ultimele zile, inamicul a fost mutat departe de capitală cu aproximativ 70 km.

Forțele Armate ale Ucrainei au luptat împotriva ocupanților ruși pentru a 4-a săptămână. Și o fac eficient.

Numărul dușmanilor morți a depășit 14 mii, iar răniții sunt probabil de trei ori mai mulți. În același timp, inamicul a pierdut deja o treime din aeronava sa. În mod semnificativ, din ce în ce mai puțini piloți reținuți au fost înregistrați în ultimele zile. Acest lucru poate însemna că, înainte de plecare, aceștia sunt privați de posibilitatea de a se scoate pentru a scăpa.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *