prima linie de apărare a Kievului în cazul unui nou asalt al ocupanților se construiește la o distanță mare de capitală/foto Unian, Alexander SinitsaPrima linie de apărare de la Kiev, în cazul unui nou asalt de invadatori este construit la o distanță mare de capital/foto UNIAN, Alexander Sinitsa

Prima linie de apărare a Kievului în cazul unui nou asalt al invadatorilor ruși este construită la o distanță mare de capitală.

Acest lucru este raportat de către administrația militară a orașului Kiev în telegramă.

“Dacă există un atac repetat, nu putem evita daunele, dar pentru a le reduce cât mai mult posibil, prima linie de apărare a Kievului este echipată la o distanță mare de oraș pentru a face imposibilă utilizarea unităților de artilerie inamice în primul rând”, se spune în mesaj.

“Trebuie să fii pregătit pentru o întâlnire cu inamicul, chiar dacă un astfel de scenariu pare imposibil”, spune mesajul.

Citește și:  Războiul a intrat în a doua fază: Ministerul Apărării a spus Ce așteaptă Ucraina Războiul sa mutat în a doua fază: Ministerul Apărării a spus Ce așteaptă Ucraina  președintele a spus câte misiuni diplomatice străine operează deja la Kiev Președintele a spus cât de multe misiuni diplomatice străine sunt deja operează la Kiev armata a dezvoltat un nou plan de apărare pentru Kiev armata a dezvoltat un nou plan de apărare pentru Kiev

După cum a raportat UNIAN, pe 30 mai, șeful administrației militare a capitalei, Nikolai Zhirnov, a declarat că nu există semne de formare a trupelor ruse la nord de granița ucraineană pentru o nouă ofensivă asupra Kievului. În același timp, potrivit lui, amenințarea corespunzătoare rămâne.

“Ne pregătim pentru întâlnirea sa (inamic – UNIAN): pregătim linii și poziții în inginerie, se construiesc structuri defensive, se pregătește o anumită zonă pentru minerit, trupele sunt instruite ținând cont de experiența acumulată”, a subliniat el.

“amenințarea există și va continua să existe până când vom câștiga, dar Kievul se pregătește să dea o ripostă adecvată inamicului!”- a spus Zhirnov.

Anterior, Primul Ministru adjunct de Interne Yevgeny Enin a subliniat că rușii au calculat greșit, sperând să captureze Kievul în câteva zile, dar acest război cu Federația Rusă poate să nu fie ultimul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.