APU a adus în jos ritmul ofensiv al invadatorilor  facebook.com/GeneralStaff.ua APU a adus în jos ritmul ofensiv al invadatorilor facebook.com/GeneralStaff.ua

armata ucraineană influențează natura luptelor de pe prima linie a frontului.

Expertul militar Oleg Zhdanov a povestit despre acest lucru în timpul teledonului.

“Acum inițiativa este în mâinile noastre. Și faptul că avem o astfel de oportunitate de a sparge cei doi Piloni ai operațiunilor de luptă – logistica și sistemul de management militar, astfel putem influența natura luptelor pe prima linie. În zilele următoare, va începe să se schimbe în direcția reducerii impactului focului asupra pozițiilor noastre. Foametea muniției va veni încet”, a explicat expertul.

Potrivit lui Jdanov, ofensiva rusă încă se oprește chiar și în Donbas.

Citește și:  sarcina armatei ucrainene este de a ocupa întregul teritoriu al Statului-Zelensky Sarcina armatei ucrainene este de a ocupa întregul teritoriu al Statului-Zelensky APU a lovit o bază rusă în Tokmak ocupat în Zaporozhye (video) APU a lovit la baza de ruși în Tokmak ocupat în Zaporozhye (video)

“Nu au reușit să mențină ritmul ofensivei și atacul care a fost în timpul asaltului Severodonetsk, aceasta nu este deloc o întrebare. Stau nemișcați de o săptămână. Cred că acum Direcția Zaporozhye va fi, de asemenea, foarte blocată, deși în urmă cu o săptămână Anna Malyar a spus că informațiile Statului Major General au în vedere opțiunea de a lansa o ofensivă asupra Zaporozhye. Nu cred că merită să vorbim despre asta acum”, a spus expertul.

Jdanov a subliniat că indicatorul slăbiciunii trupelor ruse de până acum este că nu pot dezvolta acțiuni ofensive.

“În Regiunea Herson, au încercat să spargă sistemul de control militar. Acesta este un indicator. Faptul că nu pot dezvolta o ofensivă este un indicator”, a spus Jdanov.

După cum a raportat UNIAN, pe 12 iulie, Jdanov a spus că comanda rusă va scoate armele sovietice vechi din depozit pentru a continua lupta în Ucraina la ordinul șefului Kremlinului, Vladimir Putin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *