expertul a răspuns dacă este posibilă o nouă ofensivă asupra Kievului /foto UNIANexpertul a răspuns dacă este posibilă o nouă ofensivă asupra Kievului/foto UNIAN

În prezent, probabilitatea unei a doua încercări de a invada Ucraina și Kievul prin regiunea Chernihiv este practic zero.

Această opinie a fost exprimată de colonelul rezervei Forțelor Armate din Ucraina, expertul militar Oleg Jdanov într-o coloană pe NV.

“Privind înapoi la începutul războiului, când ocupanții erau deja lângă Kiev pe 26 februarie și după luni de zile au fost forțați să se retragă, acum probabilitatea unei a doua încercări de a invada Ucraina prin regiunea Chernihiv este practic zero”, a spus el.

“Am ajuns la frontiera de stat, o consolidăm și astăzi nu vedem din Federația Rusă acumularea de rezerve sau trupe care ar putea efectua o operațiune atât de profundă pe teritoriul nostru. Prin urmare, acum nu aș vorbi despre oa doua campanie la Kiev”, a adăugat Jdanov.

anterior a fost raportat că, potrivit informațiilor Britanice, timp de 100 de zile de război pe scară largă, trupele ruse ale Federației Ruse nu au atins un singur obiectiv strategic în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *