în contul APU există deja un crucișător de rachete rus distrus, mai multe bărci și acum o navă de sprijin/captură de ecranÎn contul AFU există deja un crucișător de rachete rus distrus, mai multe bărci și acum o navă de sprijin/captură de ecran

Serviciul britanic de informații a confirmat distrugerea de către Ucraina a remorcherului rus “Vasily Bekh” de pe insula Zmeiny cu ajutorul rachetelor anti-navă harpon.

Acest lucru este menționat în raportul zilnic al cercetașilor pe Twitter.

Ținta atacului a fost aproape sigur remorcherul naval rus Vasily Bekh, potrivit ofițerilor de informații. Nava a livrat arme și personal șarpelui.

Distrugerea unei nave rusești în timpul unei operațiuni de aprovizionare demonstrează dificultățile cu care se confruntă Rusia în încercarea de a-și susține forțele care ocupă Zmeiny, subliniază serviciul de informații.

“Eforturile apărării costiere ucrainene au neutralizat în mare măsură capacitatea Rusiei de a stabili controlul asupra mării și de a desfășura forțe navale în partea de nord-vest a Mării Negre. Acest lucru a subminat viabilitatea planului inițial de acțiune al Rusiei pentru invazie, care prevedea crearea unui risc pentru regiunea Odessa din mare”, explică armata.

Citește și:  rușii au bombardat puternic Lisichansk: numărul victimelor este necunoscut Rușii au bombardat puternic Lisichansk: numărul victimelor este necunoscut Lukashenko este gata să comande o invazie a Ucrainei, dar întârzie acest moment-expert Lukașenko este gata să ordone o invazie a Ucrainei, dar întârzie acest moment-expert 50% dintre ocupanții răniți nu supraviețuiesc - Gayday 50% dintre ocupanții răniți nu supraviețuiesc – Gaidai

după cum a scris UNIAN, informațiile despre remorcherul deteriorat au apărut dimineața, 17 iunie. 

Potrivit șefului Odessa Ova maxim Marchenko, nava transporta muniție, arme și personal al sistemului de rachete antiaeriene “Tor” pe insula Snake. 

Seara, Marchenko a confirmat scufundarea remorcherului.

ajutor UNIAN. Construit la o fabrică de reparații navale din Astrakhan, remorcherul “Vasily Bekh” cu o deplasare de 1.605 tone a devenit parte a Flotei Mării Negre a Federației Ruse în 2017.

echipajul său este de 26 de persoane, există, de asemenea, 36 de locuri la bord pentru personal suplimentar sau pentru cei care sunt salvați.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.