în regiunea Kharkiv, cercetașii ucraineni au distrus DRG-ul rus/photo Gurîn regiunea Kharkiv, cercetașii ucraineni au distrus DRG-ul rus/photo gur

În regiunea Harkov, grupul de recunoaștere al Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei “Cedar” a distrus DRG-ul marinarilor flotei de Nord a Marinei ruse.

acest lucru a fost raportat pe Facebook de GUR mo.

Se remarcă faptul că operațiunea specială a fost efectuată în satul Dementievka din Districtul Dergachevsky din regiunea Harkov, unde a fost găsită o mare unitate de ruși, care se afla în clădiri distruse.

“Ca urmare a pagubelor provocate de incendiu, 36 de ocupanți au fost distruși. Mulți Rashiști au fost răniți de severitate variabilă”, se arată în raport.

Potrivit informațiilor, mai târziu” Cedar ” împreună cu unitățile apărării locale și Gărzii Naționale au efectuat o serie de ciocniri și au forțat inamicul să se retragă din poziții, în ciuda superiorității numerice semnificative a inamicului.

Citește și:  Lupta continuă în două direcții ale Donbass: APU respinge atacurile ocupanților-Statul Major General Luptele continuă în două direcții de Donbass: Forțele Armate ale Ucrainei reflectă atacurile ocupanților-Statul Major General  grevele HIMARS asupra depozitelor ocupanților ar putea reduce activitatea artileriei rusești-ISW Grevele HIMARS asupra depozitelor ocupanților ar putea reduce activitatea artileriei rusești-ISW  Intelligence a explicat de ce nu detaliază datele despre amenințările aeriene Serviciul de informații a explicat de ce nu detaliază datele privind amenințările aeriene

“Ca urmare a operațiunii, au fost obținute numeroase trofee și comandantul plutonului rănit al inamicului DRG a fost capturat. S-a dovedit a fi originar din regiunea Zaporozhye, născut în 1989, Stanislav Trutnev. Acesta este un serviceman al celui de-al 140-lea detașament cu scop special al luptei împotriva forțelor de sabotaj subacvatic și a mijloacelor flotei de Nord a Marinei ruse (v/h 69068, Vidyaevo, regiunea Murmansk). Acum trei ani, a fost trimis la gruparea Forțelor Armate ale Federației Ruse în Siria”, informează GUR MOU.

În același timp, se remarcă faptul că a primit îngrijiri medicale primare direct pe câmpul de luptă, iar acum se află într-una din instituțiile medicale ucrainene.

Reamintim, după cum a scris UNIAN, mai devreme o unitate specială a Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei a efectuat o operațiune specială pe teritoriul ocupat al regiunii Herson. Cinci ucraineni au fost eliberați din captivitate. Se remarcă faptul că unul dintre cei eliberați are o rană gravă de luptă. Acum, toți cei eliberați sunt în grija autorităților ucrainene și primesc un tratament adecvat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.