cercetașii au lichidat unitatea ocupanților/fotografia APU DShVCercetașii au lichidat o unitate de ocupanți/fotografie a Dshv a Forțelor Armate din Ucraina

Cercetașii Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina au distrus unitatea de Inginerie a ocupanților ruși.

Acest lucru a fost raportat în direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Într-una din zonele în care au fost îndeplinite sarcinile, soldații de recunoaștere ai trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina au distrus cu succes o unitate de Inginerie a ocupanților ruși”, se arată în raport.

 echipament distrus al ocupanților/fotografie a Forțelor Armate din UcrainaEchipamente distruse ale ocupanților/fotografie a APU DShV

Soldații au menționat că continuă să desfășoare lupte și să distrugă dușmanii Ucrainei. Numărul ocupanților lichidați nu a fost specificat, dar au fost publicate mai multe fotografii de la locul operațiunii.

atenție!!! Fotografie 18+

falsfalsfals ocupanți lichidați/fotografia Forțelor Armate ale UcraineiOcupanții lichidați/fotografiile DSHV citesc și:  trupele rusești controlează Severodonetsk cu 70% - Gaidai Trupele ruse controlează Severodonetsk cu 70% – Gaidai  în Mariupol, ocupanții au venit cu un nou mod de a jefui ucrainenii-consilier al primarului (video) În Mariupol, ocupanții au venit cu un nou mod de a jefui ucraineni-consilier al primarului (video) atacul aerian de pe Severodonetsk: inamicul a intrat într-un rezervor cu acid azotic Atacul aerian asupra Severodonetsk: inamicul a intrat într-un rezervor cu acid azotic un general de origine ucraineană a fost arestat în Federația Rusă - jurnalist (audio) Un general de origine ucraineană a fost arestat în Rusia-jurnalist (audio) fregata rachetelor rusești continuă să amenințe Ucraina în Marea Neagră - OK Sud fregata rachetelor rusești continuă să amenințe Ucraina în Marea Neagră Marea – OK”Sud”

După cum a raportat UNIAN, apărătorii ucraineni au distrus o mare unitate de “Wagnerieni” în Donbas. După lichidarea unei astfel de unități de elită, ocupanții ruși “obișnuiți” se tem acum, în general, să lupte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.