forțele de securitate ruse încearcă să-și ia familiile în străinătate/ua.depositphotos.com forțele de securitate ruse încearcă să-și ia familiile în străinătate/ua.depositphotos.com

Hristo Grozev, jurnalist de investigație al Grupului Internațional Bellingcat, a declarat că forțele de securitate ruse caută modalități de a-și duce familiile în străinătate, deoarece situația din Rusia escaladează și este pe cale să scape de sub control.

el a afirmat acest lucru într-un interviu acordat Radio Liberty.

Cel mai mare potențial de protest al comenzii este observat printre cele mai informate forțe de securitate. Vorbim despre” partea intelectuală a GRU”, precum și despre cei mai informați angajați ai FSB.

“O putem numi” partea intelectuală a GRU”, adică oameni care au cu adevărat informații complete. Și, de asemenea, elita FSB, care cunoaște numărul specific de victime în rândul trupelor rusești, știe că mamele, soțiile, surorile soldaților ruși morți sau dispăruți nu încetează să pună întrebări. Ei știu că această situație va scăpa de sub control cândva”, a spus Grozev.

Cele mai prudente sunt forțele de securitate care înțeleg pericolul real pentru regim. Ei își pregătesc viitorul în avans: caută o oportunitate de a-și scoate familiile din Federația rusă, de a transfera economii de la ruble la dolari și euro.

“Acesta este un fel de trădare a acestor oameni, deoarece nu aderă la ordinele ideologice ale Kremlinului, ci se pregătesc pentru o realitate alternativă”, a adăugat investigatorul.

Citește și:  invadatorii au lovit Bakhmut :Fabrica Knauf este pe foc (video) Ocupanții au lovit Bakhmut: planta Knauf este pe foc (video) apărătorii lui Azovstal au schimbat cursul războiului, există speranță pentru mântuirea lor - Podolyak Apărătorii “Azovstal” au schimbat cursul războiului, există speranță pentru mântuirea lor – Podolyak biroul președintelui Ucrainei a răspuns încrederii Kremlinului în victoria sa în război Biroul președintelui Ucrainei a răspuns încrederii Kremlinului în “victoria” sa în război  ocupanții vor să dea Mariupol lui Kadyrovites-consilier al primarului Ocupanții vor să dea Mariupol “Kadyrovites” – consilierul primarului

după cum a raportat UNIAN, Kremlinul caută pe cei responsabili pentru înfrângerile militare din Ucraina și pedepsește comandanții propriilor trupe de ocupație rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *